Aktiviteetit

Aktiviteetit

Lähde kanssamme luontoon!  Tällä sivulla esittelemme Kalastusretkien tarjoamia luontoon suuntautuvia ohjelmapalveluita. Tarjontaa on monenlaista; kalastuksesta patikointiin ja kiipeilyyn,  eväsretkiin sekä hiljentymiseen. Retkien kestot vaihtelevat 1 tunnista useamman päivän pituisiin elämyspaketteihin. Aktiviteetit on jaoteltu seuraavasti:

  • Lyhyet retket 1 tunnin – 1 päivän retkiä ja aktiviteettejä
  • Pidemmät retket
    • Useamman päivän retkiä, sisältävät majoituksia
    • Kalaretket kauemmaksi, usean päivän retkiä maakunnan ulkopuolelle ja ulkomaille

Retkiä järjestetään tilauksesta ja hinnoittelu on yksilöllistä. Hintoihin vaikuttaa retken pituus, retkeen sisällytettävät palvelut, mahdolliset kuljetukset, ryhmän koko sekä mahdolliset majoitukset.  Kaikki retket sisältävät vastuuvakuutuksen.  Hintoja voit tiedustella soittamalla tai sähköpostitse.

Lisäksi verkkokaupassamme  on myös valmiiksi hinnoiteltuja retkiä sekä lahjakortteja, joista voit valita mieluisimmat

Lyhyet retket

Tarjonnassa olevat lyhyet retket ovat 1 tunnista yhden päivän mittaisiin retkiin joissa pääsääntöisesti lähtöpaikkana on Koli tai Joensuu. Tilatessasi retkeä ryhmälle voidaan lähtöpaikka sopia myös muuksi.  

Eväsretket

Eväistä ja luonnosta nauttimista lähialueen luontokohteissa. Evästelemään mennään veneellä, melomalla tai patikoiden.

Kalastus- ja melontaretket

Lyhyet kalastusretket toteutetaan meloen tai moottoriveneestä käsin. Myös retkimelontaa.

Muut retket

Muut lyhyet retket sisältävät kalliokiipeilyä, marjastusta ja sienestystä, pysähtymisen hetkiä luonnossa.

Pidemmät retket

Teemme myös useamman päivän retkiä lähialueille ja kauemmaksi. Retkiin voidaan liittää eritasoisia majoituksia. Näitä retkiä on välillä tarjolla valmispaketteina, mutta lisäksi räätälöimme näitä asiakkaan toiveiden mukaan. Jos sinulla on porukka, joka haaveilee unelmien luontoreissusta Pohjois-Karjalaan, Ruotsin Lappiin tai vaikka merikalalle Norjaan, niin ota yhteyttä ! Olemme rekisteröityneet Kuluttajavirastoon Matkanjärjestäjäksi tunnuksella 322/21/MJ

Täältä muutamia esimerkkejä  pidemmistä retkistä. Tarkempia tietoja kysymällä

Varaaminen

Tiedustelut puhelimitse tai sähköpostilla. Osa retkistä on varattavissa verkkokaupassa, räätälöidyt aina tiedustelujen kautta. 
Varatessanne sähköpostitse tarvitsemme kalastusretken tilaajan nimi, laskutustiedot, kalastukseen osallistuvien nimet ja osoitteet. Nimitiedot ja osoitetiedot tarvitsemme kalastuslupiin.
Palveluntarjoajalla on voimassa olevat vastuuvakuutukset. 
Lasten ja nuorten sekä erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden kanssa toivomme yhtä aikuista/avustajaa mukaan kalastusretkelle.
Kalastusretken järjestäjä ei ole vastuussa äkillisistä sääolosuhteiden muutoksista ja luonnon katastrofeista.
Kalastusretken järjestäjä ei ole myöskään vastuussa asiakkaiden sairauksista, huolimattomuudesta, tai omaisuudesta. Kalastusretken turvallisuusasiat käydään selkeästi aina lävitse ennen itse toimintaa. Kalastusretken järjestäjän este voi tulla kyseeseen, jos opas sairastuu vakavasti ja tilalle ei saada tuuraajaatai teknisistä syistä, jolloin retki joudutaan perumaan. Kalastusretken järjestäjän puolelta tuleva peruutettu retki voidaan siirtää myöhempään ajankohtaan tai siitä maksettu summa palautetaan asiakkaalle. Kalastusretki maksetaan aina varatessa. Alle 7 vrk  ennen retken alkamiskohtaa asiakkaan puolesta tulevista peruutuksista ei maksua palauteta.