Aktiviteetit / Matkapaketit

Aktiviteetit ja matkapaketit

Lähde kanssamme luontoon!  Tällä sivulla esittelemme Kalastusretkien tarjoamia luontoon suuntautuvia ohjelmapalveluita ja matkoja. Tarjontaa on monenlaista; kalastuksesta patikointiin,  eväsretkiin sekä useamman päivän pituisiin matkapaketteihin. 

  • Lyhyet retket 1 tunnin – 1 päivän retkiä ja aktiviteettejä
  • Matkapaketit
    • Useamman päivän valmismatkat
    • Voivat sisältää kuljetukset, majoitukset, aktiviteetit

Retkiä järjestetään tilauksesta ja hinnoittelu on yksilöllistä. Hintoihin vaikuttaa retken pituus, retkeen sisällytettävät palvelut, mahdolliset kuljetukset, ryhmän koko sekä mahdolliset majoitukset.  Kaikki retket sisältävät vastuuvakuutuksen.  Hintoja voit tiedustella soittamalla tai sähköpostitse.

Lisäksi verkkokaupassamme  on myös valmiiksi hinnoiteltuja retkiä sekä lahjakortteja, joista voit valita mieluisimmat

Lyhyet retket

Tarjonnassa olevat lyhyet retket ovat 1 tunnista yhden päivän mittaisiin retkiin joissa pääsääntöisesti lähtöpaikkana on Koli tai Joensuu. Tilatessasi retkeä ryhmälle voidaan lähtöpaikka sopia myös muuksi.  

Eväsretket

Eväistä ja luonnosta nauttimista lähialueen luontokohteissa. Evästelemään mennään veneellä, melomalla tai patikoiden.

Kalastus- ja melontaretket

Lyhyet kalastusretket toteutetaan meloen tai moottoriveneestä käsin. Myös retkimelontaa.

Muut retket

Muut lyhyet retket sisältävät kalliokiipeilyä, marjastusta ja sienestystä, pysähtymisen hetkiä luonnossa.

Matkapaketit

Teemme myös valmisretkiä lähialueille ja kauemmaksi erilaisilla luontoaktiviteeteilla. Retkiin voidaan liittää eritasoisia majoituksia. Tarjoamme retkiä valmispaketteina ja rakennamme paketteja myös asiakkaan toiveiden mukaan. Jos sinulla on porukka, joka haaveilee unelmien luontoreissusta Pohjois-Karjalaan, Ruotsin Lappiin tai vaikka merikalalle Norjaan, niin ota yhteyttä ! Olemme rekisteröityneet Kuluttajavirastoon Matkanjärjestäjäksi tunnuksella 322/21/MJ

Matkapakettien tiedustelut ja varaukset aina puhelimitse tai sähköpostilla. Paketit laskutetaan, niitä ei ole varattavissa verkkokaupassamme .

Varaaminen

Tiedustelut puhelimitse tai sähköpostilla. Osa retkistä on varattavissa verkkokaupassa, räätälöidyt aina tiedustelujen kautta. 
Varatessanne sähköpostitse tarvitsemme retken tilaajan nimi, laskutustiedot, kalastukseen osallistuvien nimet ja osoitteet. Nimitiedot ja osoitetiedot tarvitsemme kalastuslupiin.
Palveluntarjoajalla on voimassa olevat vastuuvakuutukset. 
Lasten ja nuorten sekä erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden kanssa toivomme yhtä aikuista/avustajaa mukaan retkelle.
Retken järjestäjä ei ole vastuussa äkillisistä sääolosuhteiden muutoksista ja luonnon katastrofeista.
Retken järjestäjä ei ole myöskään vastuussa asiakkaiden sairauksista, huolimattomuudesta, tai omaisuudesta. Kalastusretken turvallisuusasiat käydään selkeästi aina lävitse ennen itse toimintaa. Retken järjestäjän este voi tulla kyseeseen, jos opas sairastuu vakavasti ja tilalle ei saada tuuraajaa tai teknisistä syistä, jolloin retki joudutaan perumaan. Retken järjestäjän puolelta tuleva peruutettu retki voidaan siirtää myöhempään ajankohtaan tai siitä maksettu summa palautetaan asiakkaalle. Valmismatkojen varaajalle lähetetään ennen retken maksua varausehdot.