Retki info

Yhdessä tekemistä

Lähde kanssamme luontoon!  Kasaa mukava porukka ja varaa unohtumattomat luontoretket meiltä. Tällä sivulla esittelemme Kalastusretkien tarjoamia luontoon suuntautuvia ohjelmapalveluita ja matkoja. Tarjontaa on monenlaista; kalastusta, melontaa, patikointia, marjastusta, sienestystä, kisailuja, joogaa, saunavastan tekoa, pyöräilyä,, ruokailuja tai yhdessä ruuan valmistusta tulilla.

Retkiä järjestetään tilauksesta ja hinnoittelu on yksilöllistä. Hintoihin vaikuttaa retken pituus, retkeen sisällytettävät palvelut, mahdolliset kuljetukset, ryhmän koko sekä mahdolliset majoitukset.  Kaikki toimintamme sisältää vastuuvakuutuksen.  Hintoja voit tiedustella soittamalla tai sähköpostitse.

Oletko kiinnostunut matka- tai aktiviteetti lahjakorteista? Tai haluat  mukaan jo myynnissä olevalle retkelle / valmismatkalle? Verkkokaupastamme näet myynnissä olevat valmismatkat, lahjakortit ja retket

Tyhypäivät tai polttarit tulossa?

Tarvitsetteko ohjelmaa tyhy-päivään tai vaikka polttareille? Kauttamme saatavilla monenlaista aktiviteettia rauhallisesta vauhdikkaampaan ja rentouttavasta jännittävään niin pienille kuin  isoille ryhmille.

Miltäpä kuulostaisi seinäkiipeily 27 metrisen siilon seinällä tai ohjattu maastopyöräily retki upeissa maisemissa? Melontaretket kohteen mukaan sopivat niin rauhallisia kuin vauhdikkaampiakin seikkailuja kaipaaville. 

Rauhallista ohjelmaa haluaville valikoimissamme on mm askartelua ja kädentaitoja kuten pajupillin valmistusta,, joogaa, marjastusta ja sienestystä, ruuan valmistusta yhdessä tulilla sekä  kalastusta ja kisailuja.

Suuremmille ryhmille voidaan ohjelmaa järjestää rastiluonteisesti usean vetäjän voimin, joten isotkin ryhmät onnistuvat. Alla muutamia esimerkkejä, millaista ohjelmaa kauttamme voi saada.

Eväsretket

Eväistä ja luonnosta nauttimista lähialueen luontokohteissa. Evästelemään mennään  melomalla tai patikoiden.

Kalastusretket ja matkat

Tarjoamme itäsuomen monipuolisimmat kalastusmatkailupalvelut. Monipuolisesta yhteistyöverkostostamme  löytyy oppaita ja kalustoa monenlaiseen tarpeeseen. kohteita löytyy kotoisista Pohjois-Karjalan järvistä Lapin joille, Ruotsin tuntureille sekä Norjan vuonoihin

Muut retket

Muut lyhyet retket sisältävät, melontaa, patikointeja, marjastusta ja sienestystä ja muita aktiviteetteja luonnossa.

Matkapaketit

Teemme myös valmisretkiä lähialueille ja kauemmaksi erilaisilla luontoaktiviteeteilla. Retkiin voidaan liittää eritasoisia majoituksia. Tarjoamme retkiä valmispaketteina ja rakennamme paketteja myös asiakkaan toiveiden mukaan. Jos sinulla on porukka, joka haaveilee unelmien luontoreissusta Pohjois-Karjalaan, Ruotsin Lappiin tai vaikka merikalalle Norjaan, niin ota yhteyttä ! Olemme rekisteröityneet Kuluttajavirastoon Matkanjärjestäjäksi tunnuksella 322/21/MJ

Valmiita matkapaketteja on tarjolla myös verkkokaupassamme. Valmiista paketeista varausmaksu maksetaan verkkokauppaan, loppumaksu lähetetään laskulla.  Voit tutustua tarjontaan alta:

Varaaminen

Tiedustelut puhelimitse tai sähköpostilla. Osa retkistä on varattavissa verkkokaupassa, räätälöidyt aina tiedustelujen kautta. 
Varatessanne sähköpostitse tarvitsemme retken tilaajan nimi, laskutustiedot, kalastukseen osallistuvien nimet ja osoitteet. Nimitiedot ja osoitetiedot tarvitsemme kalastuslupiin.
Palveluntarjoajalla on voimassa olevat vastuuvakuutukset. 
Lasten ja nuorten sekä erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden kanssa toivomme yhtä aikuista/avustajaa mukaan retkelle.
Retken järjestäjä ei ole vastuussa äkillisistä sääolosuhteiden muutoksista ja luonnon katastrofeista.
Retken järjestäjä ei ole myöskään vastuussa asiakkaiden sairauksista, huolimattomuudesta, tai omaisuudesta. Kalastusretken turvallisuusasiat käydään selkeästi aina lävitse ennen itse toimintaa. Retken järjestäjän este voi tulla kyseeseen, jos opas sairastuu vakavasti ja tilalle ei saada tuuraajaa tai teknisistä syistä, jolloin retki joudutaan perumaan. Retken järjestäjän puolelta tuleva peruutettu retki voidaan siirtää myöhempään ajankohtaan tai siitä maksettu summa palautetaan asiakkaalle. Lue tarkemmin matkan varausehdot täältä