Eväsretket

Eväsretkillä siirrytään asiakkaan tilaamalla tavalla kohteeseen  meloen tai patikoiden. Patikointi kohteissa voi olla asiakkaan tilauksen mukaisesti omatoimista tai ohjattua. Kohteessa valmistetaan tilaukseen kuuluvat eväät; nokipannukahvit pikkupurtavalla tai ruokaisampi  lounas / päivällinen metsän ja veden antimista. Evästely tapahtuu Kolilla, Kolovedellä sekä Pamilossa yleisillä taukopaikoilla. Mustalla Mäntyjärvellä taukopaikka on vain seurueemme käytössä. Eväiden lisäksi nautitaan kauniista maisemista, luonnon rauhasta ja hyvästä seurasta.

Retken hinta määräytyy tarjottavien ruokien sekä valittujen aktiviteettien mukaan. Alla olevat hinnat lähtöhintoja edullisimmilla tarjottavilla, joita ovat eväsleipäset ja salaatit. 

Retkien enimmäismääräksi on ilmoitettu 4 tai 8 hlö, riippuen kohteesta. Isommat seurueet voidaan toteuttaa erityisjärjestelyin. Varaukset ja tiedustelut soittamalla tai sähköpostilla

Eväsretki Mustalle Mäntyjärvelle

Musta Mäntyjärvi on Lieksassa sijaitseva  privaatti retkeilykohteemme noin tunnin ajomatkan päässä Joensuusta. Tässä kohteessa ruokailupaikka on vain meidän käytössämme. Retkeen voi yhdistää eri aktivitteetteja kuten melomista, patikointia, marjastusta, sienestystä ja kalastusta. Kohteessa käytössämme on ulkonuotiopaikka ja kota. monipuoliset eväsvaihtoehdot saatavilla.

 

Koloveden piknik melonta

Kolovesi on uusin pohjois-karjalainen kansallispuisto, sillä se tuli osaksi Pohjois-Karjalaa Heinäveden liittyessä maakuntaan 2021 taitteessa. Jylhät kalliot ja kivikkoiset rannat ovat Koloveden tunnusmerkkejä. Sokkeloiseen kansallispuistoon ei pääse tutustumaan patikoiden, vaan se on tavoitettavissa ainoastaan soutamalla tai melomalla.

Tällä retkellä  melomme muutaman kilometrin matkan Kolovedellä, saimaannorppien valtakunnassa. Melonnan välissä pidämme evästauon saaressa ja käymme ihmettelemässä vanhoja kalliomaalauksia.

Tällä retkellä evästarjonta rajoittuu pikkupurtavaan eli eväsleipäsiin ja salaatteihin sekä juomiin.