Kahvila Eväsretket

Kahvila Eväsretket

Pohjois-Karjala on siirtynyt korona epidemian leviämisvaiheeseen, josta johtuen Metsähallitus on päättänyt pitää  Luontokeskus Ukkon  suljettuna toistaiseksi. Luontokeskuksessa olevat yritykset voivat kuitenkin pitää ovensa auki koronarajoitukset huomioiden. Kahvila Eväsretket seuraa tilannetta ja ilmoittaa aukioloistaan tällä sivulla. 

Alkuvuoden aukiolot alla. Kahvilan ollessa suljettuna palvelemme tilauksesta. Voit tiedustella palveluita ryhmällenne puhelimitse 044-0101143

Aukioloajat:

2022

17.1.-19.2.

Ma-Pe Suljettu

La 12-16:00

Su Suljettu

20.2.-14.3.

Ma-La 11-17:00

Su 11-15:00

Kahvila Eväsretket palvelee Kolilla luontokeskus Ukossa, aivan Ukko-Kolin tuntumassa.

Kahvilastamme voit ostaa mukaasi retkieväät; eväsleivät, makkarat, termospullisen kahvia tai voit pitää evästauokosi kahvilassamme. Voit tiedustella myös ruokien toimitusta tai tilaustarjoiluja vaikkapa mökillesi.

Suosimme pientuottajien tuotteita ja tarjottavamme vaihtelevat luonnon antimien osalta vuodenajan mukaan. Sesonkiaikoina tarjoamme myös keittolounasta, järjestämme teemapäiviä ja ajoittain myös ruuan valmistusta ulkona kahvilan terassilla.

KAHVILA EVÄSRETKET ON AVOINNA
MAANANTAISTA LAUANTAIHIN 10-17:00 • SUNNUNTAINA 10-15:00

 

Kahvilatuotteiden lisäksi meiltä voit varata myös kalastus-  ja eväsretkiä, ostaa retkieväät mukaasi, tilata tarjoilut mökille tai muihin yksityistilaisuuksiin