Kalastusretket

Kalastusretkien oma kalastuskohde Musta Mäntyjärvi on kesän 2020 uutuus. Kohde sijaitsee Lieksassa Patvinsuon kupeessa. Järvi on Kalastusretkien erillistä kalastus aluetta, jonne myymme lupia. Kohdekalalajeina on ahvenet ja hauet, Mustasta Mäntyjärvestä kehitetään suurkalakohdetta. Kalastuskausi alkaa 15.5.2020 ja kestää jäiden tuloon saakka. Teemme myös kohteeseen päiväretkiä, joiden hintaan sisältyy kuljetukset, kalastusluvat, kajakkivuokrat sekä maastoruokailu. Myös retket majoituksilla onnistuu.

Valmiit retket

Alla tarjolla olevia valmiita retkiä. Retkiä joiden kohdalla ei ole päivämäärää voit tiedustella haluamallesi ajankohdalle. Retki toteutuu jos olemme vapaana ja retken minimi osallistuja määrä täyttyy, 

Räätälöimme retkiä myös asiakkaiden toiveiden mukaan. Kysy lisää.

Anna lahjaksi elämyksiä!

Kalastusretkien lahjakortteja voit käyttää kaluston vuokriin tai opastettuihin retkiin.

Opastettu veneretki

Koli, kesto 4 h
180 / 1-2 hlö
 • Veneretki max 3 hlö, kolmas henkilö + 90 €
 • Heittokalastus, jigikalastus, vetouistelu, pohja-onginta, onginta
 • Järjestämme mahdollisuuksien mukaan retkiä myös isommille ryhmille. Kerro tarpeesi, selvitämme kuinka voimme niihin vastata
 • Vene Terhi 445 C avovene
 • Kalastusvälineet sisältyvät hintaan.
 • Lisätunnit 30 €

Musta Mäntyjärvi

Koko järvi yksityiskäyttöön
alk 100 / vrk
 • Hinta / ryhmä. Kokonaishinta vaihtelee ryhmän koon mukaan
 • Sisältää kalastusluvan, taukopaikan käytön. Taukopaikalla nuotiopaikka, polttopuut, puuceet
 • Majoitus omissa tai vuokrateltoissa. Myös telttasauna vuokrattavissa.
 • Kajakkeja ja kalastusvälineitä vuokralla
 • Aktiviteetit kalastus, melonta, patikointi, marjastus, sienestys, leirielämä, saunominen
 • Opaspalvelut ja ruokapalvelut lisähinnasta
 • Retken varaus verkkokaupasta, lisäpalvelut puhelimitse

Kalastusretki - koko päivä

Räätälöitävä
Kysy tarjous
 • Kalastuspäivä valitsemassasi kohteessa, kuten Musta Mäntyjärvi, Pielinen, Ruunaa tai voit esittää omaa toivetta kohteeksi lähialueilta. Sisältö asiakkaan toiveiden mukaan heittokalastusta, jigikalastusta, kajakkikalastusta, uistelua.
 • Hinta sisältää kuljetukset Joensuusta tai Kolilta, kajakki ja kalastusvälinevuokrat, kalastusluvat, ruokailut ja eväät. Kesto noin 8 tuntia.
 • Kohdekalalajit hauki, kuha, harjus tai ahven. Määräytyy kohteen mukaan
 • Lähtö Joensuusta tai Kolilta
 • Pyynnöstä toimitamme halukkaille retken lahjakorttina postitse.

Edulliset Retkikalenterin Ryhmäretket

Voit ostaa paikan valmiille kalenterissamme olevalle retkelle. Ryhmäretket toteutetaan 2-8 henkilölle. 

Ryhmäretket voi ostaa verkkokaupasta ja niitä voi ostaa myös lahjakorteilla tai käteisellä Kahvila Eväsretkessä.

Retkien sisällöt ja palvelut vaihtelevat. Katso tarkemmin aina ilmoitettavan retken kohdalta. Retket päivitetään verkkokauppaan.

4-6 tunnin ryhmäretken hinta on 69 € / hlö

– Kohteina mm Melontakalastusta Kolilla, Melontaretki Jänisjoelle, Made-pilkki Liperissä, Pilkkiretki Kolilla, Kajakkikalastusta Pielisjoella. Retket voidaan toteuttaa myös ilman kalastusta, melontaretkinä.

– Myytävänä olevat retket löydät Kaupasta.

YÖN YLI RETKET MUSTALLA MÄNTYJÄRVELLÄ

Järjestämme Mustalle Mäntyjärvelle tilauksesta myös pidempiä retkiä. Yöpyminen on mahdollista Mustan Mäntyjärven rannalla teltoissa, lähialueelta vuokrattavissa mökeissä tai Suomun opaskeskuksen retkeilymajassa.

Teltoissa yöpyessä käytettävissämme on taukopaikka, jossa puuceet, telttasauna, majoitusteltat sänkyineen sekä tarvittaessa huolto- ruokailuteltat. Myös saunomismahdollisuus. 

Mökki ja retkeilymajoituksia käytettäessä varaus tapahtuu matkanjärjestäjämme Finland Travel Companyn kautta

Pyydä tarjous!

Varaaminen

Tiedustelut puhelimitse tai sähköpostilla. Osa retkistä on varattavissa verkkokaupassa, räätälöidyt aina tiedustelujen kautta. 
Varatessanne sähköpostitse tarvitsemme kalastusretken tilaajan nimi, laskutustiedot, kalastukseen osallistuvien nimet ja osoitteet. Nimitiedot ja osoitetiedot tarvitsemme kalastuslupiin.
Palveluntarjoajalla on voimassa olevat vastuuvakuutukset. 
Lasten ja nuorten sekä erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden kanssa toivomme yhtä aikuista/avustajaa mukaan kalastusretkelle.
Kalastusretken järjestäjä ei ole vastuussa äkillisistä sääolosuhteiden muutoksista ja luonnon katastrofeista.
Kalastusretken järjestäjä ei ole myöskään vastuussa asiakkaiden sairauksista, huolimattomuudesta, tai omaisuudesta. Kalastusretken turvallisuusasiat käydään selkeästi aina lävitse ennen itse toimintaa. Kalastusretken järjestäjän este voi tulla kyseeseen, jos opas sairastuu vakavasti ja tilalle ei saada tuuraajaatai teknisistä syistä, jolloin retki joudutaan perumaan. Kalastusretken järjestäjän puolelta tuleva peruutettu retki voidaan siirtää myöhempään ajankohtaan tai siitä maksettu summa palautetaan asiakkaalle. Kalastusretki maksetaan aina varatessa. Alle 7 vrk  ennen retken alkamiskohtaa asiakkaan puolesta tulevista peruutuksista ei maksua palauteta.