Kalastusretket

Lähde kalastusreissulle tai veneretkelle oppaan kanssa. Lähtö veneellä / kajakeilla sovitusta paikasta. 

Alla muutamiavalmispaketteja, voit esittää myös omia toiveita. 

Palvelun järjestäjä pidättää oikeuden matkan perumiseen turvallisuussyistä (sääolosuhteet). Retket maksetaan varaamisen yhteydessä. Asiakas voi perua päiväretkien tilauksen 7 vrk ennen lähtöä ilman syytä. Tarkemmat päiväretkien varausehdot löydät täältä.

Retket, joihin kuuluu majoituksia, toteutamme yhteistyössä matkanjärjestäjä Finland Travel Companyn kanssa. Varausehdot ja maksuohjeet löydät kyseisten retkien yhteydestä.

Uistelu / heittokalastus / jigittely / retkeily

Joensuun lähivesillä
180 / 1-2 hlö
 • 3 h opastettu kalastusretki Joensuun lähivesillä (Pielisjoki ja/tai Pyhäselkä). Kolmas henkilö + 90 €
 • Vene Terhi 445 C avovene
 • Kalastusvälineet sisältyvät hintaan.
 • Lisätunnit 30 €
 • Järjestämme mahdollisuuksien mukaan retkiä myös isommille ryhmille. Kerro tarpeesi, selvitämme kuinka voimme niihin vastata

Opastettu
kajakkikalastus

Pielisjoki / Pyhäselkä
180 / 1-2 hlö
 • Opastettu kajakkikalastusretki Pielisjoelle tai Pyhäselälle , kesto 3 h. Lisähenkilö + 90 €.
 • Kalastuskäyttöön soveltuva kajakki varusteineen
 • Kalastusvälineet sisältyvät hintaan.
 • Lisätunnit 30 €
 • Järjestämme mahdollisuuksien mukaan retkiä myös isommille ryhmille. Kerro tarpeesi, selvitämme kuinka voimme niihin vastata

Lähialueretket
meloen:

Päiväretki
alk. 135 / hlö
 • Hinta yht.1-2 hlö 450 € | 3 hlö 525 € | 4 hlö 600 € |5 hlö 675 €
 • Koko päivän (6-8 h) melontaretki 1-3 henkilölle.
 • Omatoimista melontaa ja kalastusta
 • Opas kuljettaa lähtöpaikkaan, opastaa reitin ja on vastassa noutopaikassa
 • Useita vaihtoehtoja, kts alta
 • Järjestämme mahdollisuuksien mukaan retkiä myös isommille ryhmille. Kerro tarpeesi, selvitämme kuinka voimme niihin vastata
 • Muut tarjoilut tilauksesta


  Lähtö sopimuksen mukaan Joensuun kantakaupungin alueelta sovitusta paikasta.
  Kukin osallistuja vastaa kalastuksenhoitomaksun suorittamisesta itse.

Lähialueen puolipäiväretket

Lähialueretket ovat max 60 km päässä Joensuusta olevia päiväretkikohteita. Valittavana on useita vaihtoehtoja erityyppisisä luontokohteissa. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa kohteita olosuhteiden niin vaatiessa ( esim vedenpuutteen vuoksi, ukkonen, myrsky). Tarjolla olevat kohteet ovat kajakki / kanoottikohteita.  Voit kysyä myös veneily ja rannaltakalastuskohteista. Tarjoamme niitä kysynnän mukaan.

Hintaan kuuluvat palvelut: Kuljetus kohteeseen ja takaisin, kajakkien kuljetus kohteiden välillä, opastus kalapaikoille rannalta / kartasta käsin. Kajakeilla kalastus on opastuksen jälkeen omatoimista, jonka aikana opas siirtyy kuljetuskaluston kanssa lähtöpaikasta sovittuun paikkaan vastaan. Lisäpalvelut: mahdollista ostaa ateriat sekä mukana melova opas. Hintaan ei sisälly kalastuksenhoitomaksua. Kukin kalastaja hankkii ne itse, opastamme tarvittaessa.

 Tarjolla olevia päiväretkiä pääset katsomaan klikkaamalla alta:

Koko päivän retket

Kauemmaksi suuntautuvat päiväretket ovat max 100 km päässä Joensuusta olevia päiväretkikohteita. Retken kokonaiskesto 10-12 h. Valittavana on useita vaihtoehtoja erityyppisisä luontokohteissa. Järjestäjä pidättää oikeuden perua tai ehdottaa muutoksia kohteisiin olosuhteiden niin vaatiessa ( esim vesitilaneetn vuoksi, ukkonen, myrsky). Kohteita julkaistaan lähipäivinä.

Retket majoituksilla, varattavissa pian

Elämykselliset kalastusretket majoituksilla sijatsevat luonnon kauniilla paikoilla Pohjois-Karjalassa. Valittavana on 3 kodetta joista Ilomantsin kohteita on mahdollista myös yhdistää. Kohteissa liikutaan kajakeilla / kanooteilla. Oppaan kanssa sovitaan etukäteen  sopivan vaativista melontapätkistä jokaisen seurueen  kiinnostuksen ja kunnon mukaan. Mahdolliset koskipätkät ohitetaan melontaretkillä kantamalla kanootit rantoja pitkin.
Opas kuljettaa kalastajat haluttuun kohteeseen ja opastaa melonnan alkuun. Melonta sovituilla pätkillä tapahtuu tämän jälkeen itsenäisesti. Opas kuljettaa sovituille tauko- ja majoituspaikoille retkeilijöiden tarvikkeet, joten kajakissa ei tarvitse kuljettaa kaikkia matkatavaroita. Kalastuksen lisäksi kohteet antaa hyvät mahdollisuudet erilaisten eläinten kohtaamiseen aina majavasta suurpetoihin.

Kohteet:

 

Petkeljärven kansallispuisto

Petkeljärven kansallispuistossa ja sen ympäristössä riittää melottavaa vaikka useammaksi päiväksi. Kauniit harjumaisemat ja niiden välissä poimuilevat lammet ja järvet lumoavat kokeneenkin luonnossaliikkujan kauneudellaan. Alueelta voi valita useita haluamansa pituisia melontareittejä ja kalastella lampien ja järvien syvyyksissä uiskentelevia haukia, kuhia ja ahvenia. Retkeen on mahdollista myös kytkeä alla oleva Koitajoen melonta päivä.

Majoitus vaihtoehtoja on kaksi. Metsänvartijan mökissä Petkeljärven kansallistuistossa voi majoittua max 6 hlö. Mökin yhteydessä käytössä on sauna. Mökissä on sähköt mutta kaminalämmitys, puucee ja käyttövesi haetaan leirikeskuksesta.

Perkeljärvi centerin retkeilymajassa on mahdollista yöpyö 1-8 hlö huoneissa. Huoneilla on yhteiset pesu, wc ja keittiötilat. Keskuksessa on kahvila-ravintola josta mahdollista tilata myös aamupalat. Sauna lisämaksusta.

 

Hinnat/hlö

Lisämaksusta: 
Taukojen eväät 

Hintaan sisältyy kajakkien kuljetus eri kalastuskohteille joella, majoitus mökissä, kolmen kajakin käyttö varusteineen sekä oppaan palvelut.

Useampi kajakki / kanootti mahdollista saada lisäpalveluna.

Koitajoen ja Viekijoen melontareissut

Koitajoki virtaa Ilomantsin perukoilla välillä Suomen, välillä Venäjän puolella. Viekijoki Lieksassa, alkunsa se saa Kuhmon rajaseuduilta Kainuusta. Molemmat joet ovat hyvin erämaamaisia ja kaukana asutuksesta. Koitajoella ähimpään kauppaankin kohteesta kertyy noin 50 km. Jokien haukikanta on vahva ja kalastus tapahtuu joen virtaamattomissa osissa suvantoalueilla. Mahdolliset koskiosuudet ohitetaan kantamalla kanootit rantoja myöten. 

Opas vie kalastajat sovitun retken aloituskohtaan. Valittavana melojilla on muutamia vaihtoehtoja helposta vaativampaan. Valitun melontakohteen mukaisesti melojat laskeutuvat jokea pitkin sovittuun taukopaikkaan, jonne opas kuljettaa tarvikkeet (tauko paikalle, yöpymistä varten, eväät jne). Viekijoella kahden päivän reissulla mahdollista viettää toinen päivä myös järvellä tai jollakin alueen lukuisista metsälammista.

YÖPYMINEN JOELLA

Koitajoki                                                                              Koitajoella on mahdollista yöpyä muutamalla autiotuvalla tai laavuilla, mikäli ne ovat vapaina. Autiotupaa ei voi varata etukäteen ja samassa tuvassa voi yöpyä myös muita retkeilijöitä. Mukana tulee olla varalta myös teltta. Retki voidaan toteuttaa myös päiväretkenä Petkeljärven majoitustiloista käsin, jolloin hinta sama kuin Petkeljärven retkellä

Opas kuljettaa kalastajien tarvikkeet sovittuun majoituskohtaan ja noutaa ne aamulla. Näin kajakeissa / kanooteissa ei tarvitse kuljettaa ylimääräistä tavaraa.  Omat makuupussit mukaan!

 

Viekijoki                                                                                    Viekijoella yöpyminen tapahtuu Riistamiesten majassa,. Maja on muutaman kilometrin päässä joesta ja opas kuljettaa retkeilijät joen ja majapaikan välillä. Majapaikka sijaitsee lammen rannalla, jossa on myös mahdollista kalastaa. Mökissä on kaikki välttämätön, mutta ei mitään ylimääräistä.  Mökin varustukseen kuuluu astioita, nestekaasujääkaappi, kaasuhella, grillikatos. Mökissä on  kantovesi, puucee ja kaminalämmitys, puusauna.

Hintatiedot päivittyy pian

Varaaminen

Varaukset ja tiedustelut puhelimitse, sähköpostilla tai facebookin yksityisviestitoiminnolla.

Varausviestissä pitää näkyä selvästi kalastusretken tilaajan nimi, laskutustiedot, sekä sähköpostiosoite. Lisäksi on hyvä ilmoittaa haluttu kalastusmuoto jos on toiveita, osallistujien määrä sekä onko jotain muuta sellaista, josta kalastusretken järjestäjän olisi hyvä tietää. 

Jokaisen 18 – 64 vuotiaan on suoritettava valtion kalastonhoitomaksu. Retken järjestäjä tarkistaa kalastusluvat ennen retkelle lähtöä. Valtion kalastonhoitomaksun voit käydä maksamassa oheisen linkin kautta: 

Palvelun tarjoajan puolesta  asiakkaille ei ole hankittu tapaturmavakuutusta, vaan jokainen on mukana omalla vastuulla tai omilla vakuutuksillaan ( jos vahinko ei liity palveluntarjoajaan). Palvelun tarjoajasta johtuvat tapaturmat on vakuutettu.

Lasten ja nuorten sekä erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden kanssa toivomme yhtä aikuista/hoitajaa mukaan kalastusretkelle.

Kalastusretken järjestäjä ei ole vastuussa äkillisistä sääolosuhteiden muutoksista ja luonnon katastrofeista.

Kalastusretken järjestäjä ei ole myöskään vastuussa asiakkaiden sairauksista, huolimattomuudesta, tai omaisuudesta. Kalastusretken turvallisuusasiat käydään selkeästi aina lävitse ennen itse toimintaa. Kalastusretken järjestäjän este voi tulla kyseeseen, jos opas sairastuu vakavasti, jolloin retki joudutaan perumaan. Kalastusretken järjestäjän puolelta tuleva peruutus johtaa aina asiakkaan maksaman hinnan takaisin palautukseen. Kalastusretki maksetaan aina varatessa. 7 vrk  ennen retken alkamiskohtaa asiakkaan puolesta tulevista peruutuksista ei maksua palauteta.

Yksityiskohtaiset varausehdot toimitetaan asiakkaalle sähköpostiin. Asiakas hyväksyy varausehdot maksusuorituksella.