Musta Mäntyjärvi

Musta Mäntyjärvi – luonnonrauhaa omalla porukalla

Musta Mäntyjärvi on kalastuskohteemme, jossa voi erityisesti tavoitella isoa haukea ja ahventa. Varatessasi Mustan Mäntyjärven kalastuskohteeksesi, pääsette kalastelemaan privaatisti oman perheen,  kaveriporukan tai työkavereiden kanssa. Muille ei samalle ajalle kalastuslupia myydä. Järvi on kalastuksen osalta privaatisti teidän.

Hinnoittelu vaihtelee ryhmän koon mukaan. Voit katsoa hinnan alta. Hintaan kuuluvat järven kalastusluvat ryhmällenne sekä taukopaikan käyttö. Kalastusoikeus ja taukopaikan käyttöoikeus on vain teillä varaamanne ajan. Taukopaikalla käytössänne on nuotiopaikka, ruokailupaikka ja puuceet. Lisämaksusta on mahdollista tilata kalastusopaspalvelut, majoitusteltat, vuokrata soutuveneitä, kalastuskajakkeja, kanootteja tai kelluntarenkaita sekä kalastusvälineitä. Tarjoamme myös ruokapalvelut halukkaille ja vuokrattavana on myös telttasauna.

Alue soveltuu hyvin telttamajoitukseen ja sinne pääsee myös asuntovaunulla. Sähköjä alueella ei ole. Omissa teltoissa tai vaunuissa yöpyminen kuuluu käyttöoikeuteen eikä siitä veloiteta erikseen.

 

Vuokraa koko järvi

Vesialue privat käyttöön
alk. 100
  • Hinta sisältää: kalastusluvat varatulle ajalle,kalastusoikeuden vain omalle ryhmälle, taukopaikan käytön omalle ryhmälle
  • Ilmoita kaikkien kalastavien nimet järveä varatessasi. Kalastusluvat ovat henkilökohtaisia ja lupa nimineen on pyydettäessä esitettävä valvojalle.

Kalustovuokrat

Sovittava puhelimitse
  • Kalastuskajakki 50 € / vrk ( yhdelle hengelle)
  • Kanootti 50 € / vrk ( 1-2 hengelle)
  • Soutuvene 50 € / vrk ( 1-3 hengelle)
  • Telttasauna 50 € / vrk

Mustan Mäntyjärven kalastusoikeudet ovat siirtyneet Matexpro Oy:lle 1.4.2020 alkaen. Kalastusoikeuden haltijan toimesta vesialueella toteutetaan kalastonhoidollisia toimenpiteitä. Pohjois-Savon ELY keskus on kieltänyt päätöksellään POSELY/9/5710-2020 yleiskalastusoikeudet (onkiminen, pilkkiminen ja viehekalastus) Lieksan Mustassa Mäntyjärvessä 1.4.2020-31.12.2024. Lisäksi alueelle ei myydä lupia kiinteille pyydyksille. Mustalla Mäntyjärvellä on mahdollista kalastaa erillisluvalla, jonka saa Kalastusretkien verkkosivuilta. Erillisluvan lisäksi kaikilla 18-64 vuotiailla tulee olla voimassa oleva kalastonhoitomaksu maksettuna. Mikäli kalastuksen valvojat tapaavat alueella luvattomia kalastajia, tehdään heistä kirjallinen tutkintapyyntö poliisille.

Alueella on Kalastusretkien taukopaikka; puuceet, halkoliiteri, tulipaikka, jotka ovat lukittuina. Jos Kalastusretkien opasta ei ole paikalla, avaimen saantimahdollisuutta voi tiedustella puhelimitse numerosta: 044-0101143. Kajakki ja soutuvenevuokrat onnistuvat toistaiseksi vain sovitusti. Kajakkeja, kanoottia ja soutuveneitä voi tiedustella numerosta 044-0101143.