Musta Mäntyjärvi

Musta Mäntyjärvi on Kalastusretkien privaatti kalastuskohde luonnon rauhassa Lieksassa. Vuokraamme järveä yhdelle kalastusseurueelle kerrallaan ja järjestämme tänne ryhmille valmismatkoja sekä retkiä tilauksesta. Täällä voidaan kalastella omassa rauhassa. Järvessä uiskentelee isoja haukia ja ahvenia.

Kalastus järvellä tapahtuu rannalta, kahlaamalla, soutuveneestä, kalastuskajakeista tai kanooteista. Moottorin käyttö kalastuksessa on kielletty. Leiripaikassamme vuokraajien käytössä on kota, ulkotulipaikka, puuliiteri ja puuceet. Lisäksi käytettävissä tilauksesta on telttasauna. Alue soveltuu hyvin myös telttailuun, riippumattoiluun ja sinne pääsee myös matkailuautolla. Tarvittaessa kotaan mahtuu muutama retkeilijä yöpymään.
Alta löydät tarjolla olevat valmispaketit yöpymisineen Mustalle Mäntyjärvelle. Omatoimimatkailijat voivat varata leiripaikan ja järven edullisesti kohdasta “Vuokraa koko järvi”. Päiväretkiä löydät Kaupasta osastolta “Aktiviteetit”. Räätälöimme mielellämme retkiä ryhmille myös toiveiden mukaan. Niihin voidaan sisällyttää Mustan Mäntyjärven lisäksi myös muita lähialueen kohteita, aktiviteetteja, ruokailuja tai vaikka mökkimajoitus lähialueelta.