Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 18.3.2020 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Matexpro Oy 3101488-6 . Myymme tuotteita ja palveluita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta kalastusretket.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää nimen, toimitusosoitteen ja  sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakastiedot jäävät Matexpron asiakasrekisteriin, josta ne voidaan poistaa asiakkaan pyynnöstä. Asiakasrekisterin tietoja  ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle, poislukien mahdolliset perintä ja perustellut viranomais tapaukset. Asiakasrekisteriä ylläpidetään voidaksemme palvella paremmin asiakkaitamme. Rekisteristä näemme tarvittaessa mitä asiakas on milloinkin tilannut ja pystymme näin palvelemaan esimerkiksi ongelmatilanteissa paremmin. Mahdollisten tuote-eräkohtaisten valmistusvirheiden ilmetessä voimme asiakasrekisterin ansiosta ottaa yhteyttä asiakkaaseen.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Vastaanotettuamme tilauksen, lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiinne.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Tilausten toimitus

Tilauksen toimitustapa käy ilmi tuotekuvauksesta. Pääasiassa kalastusluvat, retkien osallistumisvahvistukset toimitetaan sähköpostitse asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Paketti ja kirjetoimituksissa käytämme pääasiassa Postin palveluita sekä Matkahuoltoa. Paketteina ja kirjeinä  toimitettavia tuotteita ovat tavara- ja elintarviketoimitukset sekä lahjakortit. lahjakortit voidaan toimittaa myös sähköisinä

Toimitusaika

Pyrimme lähettämään tuotteet mahdollisimman nopeasti, pääsääntöisesti 2 vrk kuluessa tilauksesta. Poikkeustapauksissa  tuotteen lähettäminen voi pisimmillään lähteä viikon päästä tilauksesta. Mikäli lähetys viivästyy tästäkin, olemme aina yhteydessä asiakkaaseen ja asiakkaalla on mahdollista näissä tapauksissa peruuttaa tilaus.  Kirjeet tuotteista toimitetaan suoraan postilaatikkoosi, isommat paketit tulee noudettavaksi postista/matkahuollosta/pakettiautomaatista. Jos postiin toimitettua tilausta ei noudeta heti saapumisilmoituksen jälkeen, sitä säilytetään saapumisviikon lisäksi 7 vrk. Jos tilausta ei noudeta tässä ajassa, lähetys palautetaan.

Tilaajalla on mahdollista valita toimitustavaksi myös nouto. Tällöin hänen tulee sopia noutoajasta henkilökuntamme kanssa sähköpostitse tai puhelimella.

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta osoitteeseen info@fishingtrips.fi. Tuotteiden palautusosoite on Matexpro, Vehkataival 16 b 7. 80220 JOENSUU (osoitteessa ei sijaitse myymälää).

Palautamme rahat välittömästi tilillesi, kun tuote on tullut takaisin ja se on todettu myyntikelpoiseksi. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio  tilausvahvistuksesta

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

VAHINGOITTUNUT LÄHETYS

Mikäli lähetys on kuljetuksen aikana rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut, tee siitä heti vahinkoilmoitus toimituksen järjestäjälle, pääsääntöisesti Postiin. Pakkaamme kaikki tuotteet asianmukaisesti minimoidaksemme lähetyksen vahingoittumisen. Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Postin asiakaspalvelu puh. 0200 71000 ma-pe klo 8-20 la klo 9-14.

RETKEN VARAUSEHDOT

1. Retken varaaja hyväksyy nämä varausehdot maksaessaan varausmaksun tai koko retken.

2. Matkat varataan varausjärjestyksessä.

3. Yli 150 € retkiltä peritään varaustilanteessa varausmaksu tai veloitetaan koko retki, jos retken alkamisajankohta on lähellä, ellei asiakkaan kanssa ole sovittu poikkeuskäytänteistä.

4. Varausmaksu maksetaan varaamisen yhteydessä, loppu maksun osuus viimeistään 2 vko ennen matkaa. Jos varaus tulee myöhemmin, maksetaan koko retki kerralla. Retki on varattu kun varausmaksu tai koko retki on maksettu. Varausmaksun suuruus vaihtelee retken hinnan mukaan. Se on noin 1/4 retken kokonaishinnasta.

5. Osassa päiväretkiä retki maksetaan vasta retkelle lähtiessä. Tästä informoidaan asiakkaan varatessa retkeä.

6. Retken peruminen. Mikäli peruutus tehdään vähintään 21 vrk ennen matkan alkua, palautetaan ennakkomaksu sekä mahdollinen koko matkan maksu matkan varanneelle, lukuun ottamatta peruutuskuluja ( 50 € )

7. Mikäli peruutus tapahtuu 20-14 vrk ennen matkan alkua, peritään matkan varanneelta koko varausmaksu, jos hänen tilalle ei saada uutta osallistujaa.

8. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin, kuin 14 vrk ennen matkan alkua, peritään matkustajalta koko matkan maksu, jos peruneen tilalle ei saada uutta osallistujaa.

9. Sairastapauksen sattuessa palautetaan suoritukset peruutuskuluja lukuun ottamatta. Tällöin on esitettävä pyydettäessä lääkärintodistus.

10. Retken järjestäjällä on oikeus peruuttaa varaus, mikäli:

  • retken järjestämiseen on tullut ylivoimainen este (Force majeure)
  • retken järjestäjän arvion mukaan retken järjestäminen ei ole turvallista epävakaiden sääolosuhteiden, retkelle osallistujan kunnon tai muiden ulkoisten tekijöiden vuoksi
  • retkelle ilmoittautuneita ei ole ilmoittautunut retken markkinoinnissa ilmoitettua vähimmäismäärää
  • maksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä
  • retken järjestäjän oppaan äkillinen sairastuminen jos korvaavaa opasta ei saada retken vetäjäksi

edellä mainituissa tapauksissa varanneiden maksamat korvaukset palautetaan heille 100%