Aquacambase pohjateline

Pohjaan laitettava aquacambase teline. Telineessä Gopro kiinnike, jonka avulla kameran kuvauskulmaa saa säädettyä. Painonsa ja muotonsa ansiosta teline pysyy tukevasti pohjassa myös aallokossa ja virrassa

85,00 

6 varastossa

Aquacambase pohjateline veden alla kuvaamiseen. Tukeva teline joka painonsa ja neljän jalkansa ansiosta pysyy hyvin paikallaa voimakkaassakin virrassa ja aallokossa. Aseta teline tukevalle paikalle pohjaan ja kuvaa.

Telineen avulla löydät kalat kuviisi niin virtaavasta kuin seisovastakin vedestä. Tuote on suunniteltu erityisesti virtaavaan veteen, mutta se toimii aivan yhtä hyvin myös seisovassa vedessä.

Laske kamera telineessä kuvaamaan kalastusta vaikka tärppipaikaltasi tai virtaan lepokiven taakse,  jossa tiedät kalojen viihtyvän. Tai ikuista muita veden eläviä sekä vesiharrastuksia.

Kamera lasketaan telineeseen kiinnitettynä kalojen lepopaikalle tai oletetulle kulkureitille ja kuvataan. Tämän telineen avulla voit kuvata myös kalastusta pinnan alta. Laske teline pohjaan rantaan, jossa kalastat. Suuntaa kamera kuvaamaan onkimista tai suuntaa se vieheeseen. Voit kuvata kalojen tarttumista syöttiin tai väsytystä pinnan alta.

Teline kannattaa aina merkitä. Suosittelemme käyttämään kelluvaa narua, joka vedetään telineestä kireäsi rantaan saakka telineen löytämisen varmistamiseksi. Kiinnitä naru telineen kiinnikkeeseen ja vedä naru rantaan tai laita siihen kelluke. Tarkemmat ohjeet manuaalissa – Lataa manuaali tästä

Teline painaa painaa 840 g ja painonsa ansiosta se pysyy hyvin paikallaan kovemmassakin aallokossa ja virrassa, kunhan sille valitsee oikeanlaisen alustan.

Laskettavissa käsin matalaan veteen, syvemmälle laskettaessa muutaman metrin syvyyteen narun avulla. Jos et näe laskusyvyyteen saakka, jää kameran suuntaaminen arvoitukseksi.

Alla linkkejä videoihin, joita kuvattu Aquacambase telineellä. Tuotekuvissa myös telineen avulla kuvattuja valokuvia. Kuvissa oleva mustaksi maalattu teline valmistettu HST metallista, joka on arvokkaampi ja  toistaiseksi loppunut varastosta. Saatavilla on RST metallin väristä telinettä, joka kestää hyvin makeassa vesissä. RST materiaali voi päästä ruostumaan, jos sitä käyttää suolaisissa vesissä. Korroosiota voi estää pesemällä telineen aina huolella makealla vedellä merivedessä käytön jälkeen