Eväsretki Mustalle Mäntyjärvelle, alkaen 100 € / hlö

Lähde Mustalle Mäntyjärvelle kaveriporukalla nauttimaan luonnosta ja sen antimista. Eväsretkellä tarjoamme luonnonmakuja vuodenaikaa mukaillen. Käytämme mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman paljon luonnosta saatavia sekä kotimaisia raaka-aineita, kuten marjoja, sieniä, järvikalaa. Menu vaihtuu sesonkien mukaan. Ateria koostuu kolmesta ruokalajista, jotka valmistamme nuotiolla. Mustalla Mäntyjärvellä meillä on mahdollisuus valmistaa ruoka ja ruokailla ulkona tai sisällä kodassamme.

Retki kestää kuljetuksineen 6-8 tuntia. Mustalla Mäntyjärvellä retkeläiset voivat osallistua ruuan laittoon, marjastaa, sienestää, patikoida, kalastaa. Lisämaksusta mahdollisuus myös meloa tai  saunoa telttasaunassa.

Eväsretkeen sisältyy kuljetus Joensuusta tai Kolilta, Mustan Mäntyjärven  ja leiripaikan yksityiskäyttö retken ajaksi, ruokailu, alkoholittomat virvokkeet.

Hintaan ei sisälly kajakkien vuokria, kalastusvälinevuokria, kalastonhoitomaksua. Ilmoitathan tilatessasi jos haluat ruokailun lisäksi omatoimiaktiviteetteja päivään, niin osaamme tarvittaessa varata välineistöä.

Toteutamme eväsretkiä Mustalle Mäntyjärvelle vuoden ympäri. Huomioithan että kohteeseen ei ole talvella aurattua tietä.

Retki ei ole varattavissa verkkokaupassa, vaan puhelimitse numerosta 044-0101143. Näin voimme varmistaa vapaan ajankohdan.

Retken hinta on 100 € / hlö, minimiosallistujamäärä 4 hlö, max 8 hlö. Myös isommat ryhmät mahdollisia erityisjärjestelyin.