Eväsretki Mustalle Mäntyjärvelle

Lähde Mustalle Mäntyjärvelle kaveriporukalla nauttimaan luonnosta ja sen antimista. Eväsretkellä tarjoamme luonnonmakuja vuodenaikaa mukaillen. Käytämme mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman paljon luonnosta saatavia sekä kotimaisia raaka-aineita, kuten marjoja, sieniä, järvikalaa. Menu vaihtuu sesonkien mukaan. Ateria koostuu kolmesta ruokalajista, jotka valmistamme nuotiolla. Mustalla Mäntyjärvellä meillä on mahdollisuus valmistaa ruoka ja ruokailla ulkona tai sisällä kodassamme.

Retki kestää kuljetuksineen 6-8 tuntia. Mustalla Mäntyjärvellä retkeläiset voivat osallistua ruuan laittoon, marjastaa, sienestää, patikoida, kalastaa. Lisämaksusta mahdollisuus myös meloa tai  saunoa telttasaunassa.

Eväsretkeen sisältyy kuljetus Joensuusta tai Kolilta, Mustan Mäntyjärven  ja leiripaikan yksityiskäyttö retken ajaksi, kauden mukainen menu, alkoholittomat virvokkeet.

Hintaan ei sisälly kajakkien vuokria, kalastusvälinevuokria tai kalastonhoitomaksua.

Toteutamme eväsretkiä Mustalle Mäntyjärvelle vuoden ympäri, tämä eväsretki kuitenkin toteutettavissa lumettomana aikana. Jos haluat talviretkelle, katso tuote “Lumikenkä eväsretki”.

Retki ei ole varattavissa verkkokaupassa, vaan sähköpostilla myynti@fishingtrips.fi tai puhelimitse numerosta 044-0101143. Näin voimme varmistaa vapaan ajankohdan.

Retken hinta on alkaen 120 € / hlö, riippuen ryhmän koosta ja tarjottavista. Minimiosallistujamäärä 4 hlö. Myös isommat ryhmät mahdollisia erityisjärjestelyin. Pyydä ryhmällesi tarjous.

 

PERUUTUSEHDOT

Asiakkaan peruuttaessa Kalastusretket verkkokaupasta (Matexpro Oy) tekemänsä varauksen pidätämme oikeuden käyttää seuraavia peruutusehtoja:

  • Peruutus 7 vrk ennen tilaisuuden alkua: peritään 50% sovitusta hinnasta.
  • Peruutus 2 vrk ennen tilaisuuden alkua: peritään 100% sovitusta hinnasta.

Aktiviteetteihin ja elämyksiin ilmoittautumiset ovat sitovia. Ostetut palvelut korvataan vain, jos palvelu peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle järjestäjän toimesta. Osallistumismaksu voidaan palauttaa, jos asiakkaalla on näyttää lääkärintodistus tai vastaava todistus ylitsepääsemättömästä esteestä. Matexpro Oy ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä kauppiaaseen tilanteen korjaamiseksi.