Herkullista ruokaa villiyrteistä – yrttiretki Tohmajärvelle

Opi villiyrttien keräämisen ja ruokakäytön salat. Ruoat nautimme vanhan talon tunnelmallisella lasiverannalla. Kurssi soveltuu aloittelijoille sekä villiyrtteihin jo perehtyneille henkilöille.

Kysy tarjous ryhmällesi! Hinnat alkaen 138€ / henkilö

 

Ohjaaja: Nina Kekäläinen, PURA NORDICA

Retki sisältää: kyyditykset Joensuu-Tohmajärvi- Joensuu, villiyrttien keruuta ja tunnistamista sekä ruokien valmistamista ohjatusti, ruokailun ja yrttireseptit.

Osallistujamäärä: 4-8 henkeä.

Herkullista ruokaa villiyrteistä – yrttiretki Tohmajärvelle

Kurssilla opit helppoja reseptejä, joilla pääset alkuun villiyrttien käytössä. Keräämme ainekset villiyrttiruokiin luonnontuotejalostaja ja biologi Nina Kekäläisen johdolla. Kerätyistä aineksista valmistamme monikäyttöistä villiyrttipestoa, herkullisia nokkos- ja vuohenputkilettuja sekä maukasta salaattia. Jälkiruoaksi valmistamme villiyrteillä höystettyä marjaista jälkiruokaa ja yrttiteetä. Ruoat nautimme vanhan talon tunnelmallisella lasiverannalla. Kurssi soveltuu aloittelijoille sekä villiyrtteihin jo perehtyneille henkilöille

 

Ohjaaja: Nina Kekäläinen on PURA NORDICA- yrityksen perustaja ja hänellä on vahva tausta tutkimuksen, opetuksen ja terveydenhuollon parista. Tutkijana Nina oli kiinnostunut luonnontuotteiden monikäyttöisyydestä ja niiden loputtomista mahdollisuuksista. Ja kun elämänpolku vei maaseudulle, hän kiinnostui luonnontuotteiden ravintorikkaista ominaisuuksista. Kaikki tämä vei hänet opiskelemaan luonnontuotejalostajaksi. Opintojen aikana syntyi ajatus yrityksestä, joka tarjoaa monipuolisesti luonnontuotteita – kosmetiikkana, kursseina ja opetuksena.

PURA NORDICA on vastuullinen, pohjoiskarjalainen luonnontuoteyritys, joka valmistaa ja myy luonnonkosmetiikkaa. Kosmetiikka valmistetaan pienissä erissä käsityönä Kiteen Puhoksessa. Kosmetiikan lisäksi yritys tarjoaa kursseja, elämyksiä ja koulutuksia sekä kosmetiikan oheistuotteita. Tuotannossa suositaan läheltä tulevia raaka-aineita, kotimaista työtä sekä kestävää kehitystä.

PERUUTUSEHDOT

Asiakkaan peruuttaessa Kalastusretket verkkokaupasta (Matexpro Oy) tai Järven Taiga myymälästä tehtyyn varaukseen pidätämme oikeuden käyttää seuraavia peruutusehtoja:

  • Peruutus 7 vrk ennen tilaisuuden alkua: peritään 50% sovitusta hinnasta.
  • Peruutus 2 vrk ennen tilaisuuden alkua: peritään 100% sovitusta hinnasta.

Aktiviteetteihin ja elämyksiin ilmoittautumiset ovat sitovia. Ostetut palvelut korvataan vain, jos palvelu peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle järjestäjän toimesta. Osallistumismaksu voidaan palauttaa, jos asiakkaalla on näyttää lääkärintodistus tai vastaava todistus ylitsepääsemättömästä esteestä. Matexpro Oy ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä kauppiaaseen tilanteen korjaamiseksi.