Hyvinvointi-ilta

Hyvinvointi-ilta käynnistyy yhteisellä pysähtymisellä järven rannalla. Luonnon äänet ja tuulet rauhoittavat mieltä.

Paikkana voi toimia esimerkiksi Koivuniemen huvila Joensuussa, Musta Mäntyjärvi lieksassa tai asiakkaan oman toiveen mukaan.

Ohjaajat: Sirpa Niiranen/Villiyritys ja Järven Taiga henkilöstö

Retki sisältää: rentouttavan illan, ohjausta villiyrttien käyttöön ja ohjatun villiyrtti jalkakylvyn sekä iltapalaksi paikallista yrttiteetä vatruskan kera. Myös kyytien järjestäminen on mahdollista.

Osallistujamäärä: 4- 12 henkeä

Järjestämme tätä retkeä tilauksesta, kysy tarjous omalle ryhmällesi!

60,00 

12 varastossa

Hyvinvointi-ilta

Hyvinvointi-ilta käynnistyy yhteisellä pysähtymisellä järven rannalla. Luonnon äänet ja tuulet rauhoittavat mieltä. Tämän jälkeen Sirpa ohjaa meidät yrttien maailmaan ja valmistamme yrteistä itselle sopivan jalkakylvyn.

Yrttien helliessä varpaita hellalla porisee iltatee ja nautimme illan päätteeksi paikallista yrttiteetä ja lämpöisiä vatruskoita. Illan päätteeksi suuntaamme taas askeleen rauhallisempana kohti kotia.

 

PERUUTUSEHDOT

Asiakkaan peruuttaessa Kalastusretket verkkokaupasta (Matexpro Oy) tai Järven Taiga myymälästä tehtyyn varaukseen pidätämme oikeuden käyttää seuraavia peruutusehtoja:

  • Peruutus 7 vrk ennen tilaisuuden alkua: peritään 50% sovitusta hinnasta.
  • Peruutus 2 vrk ennen tilaisuuden alkua: peritään 100% sovitusta hinnasta.

Aktiviteetteihin ja elämyksiin ilmoittautumiset ovat sitovia. Ostetut palvelut korvataan vain, jos palvelu peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle järjestäjän toimesta. Osallistumismaksu voidaan palauttaa, jos asiakkaalla on näyttää lääkärintodistus tai vastaava todistus ylitsepääsemättömästä esteestä. Matexpro Oy ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä kauppiaaseen tilanteen korjaamiseksi