Kalastusmatka Gällivare-Kiruna

Lähde kanssamme kalastamaan harjusta, taimenta ja lohta Pohjois-Ruotsiin. Retki starttaa Oulusta 11.7.2022 ja takaisin Ouluun palaamme 16.7.2022. Kohteina Kalix- ja Kaitumjoet sekä Kiirunan vuoriston kirkkaat rautu ja taimen vesistöt.

MESSUTARJOUS JULKAISTAAN 22.4. JA SE ON VOIMASSA 25.4. SAAKKA

Hinta Normaalihinta 1160 €, TARJOUS 850 € voimassa 9.1.2022 saakka €

Varausmaksu

290,00 

Varasto loppu

Loput paikat myynnissä tarjoushintaan 9.5.2022 saakka. Matkakohde poistuu myynnistä 9.5.

Kesän 2022 kalareissu Ruotsiin

Kalix-Kaitum-Kiruna

11.-16.7.2022

Lähtö Oulusta 11.7.2022 klo 8:30

Paluu Ouluun 16.7.2022 klo 17:00 mennessä

 

Lähde omatoimiselle kalastusreissulle, melomaan  tai retkeilemään Pohjois-Ruotsiin. Vuoden 2022 kohteinamme on Kaitum- ja Kalixjoen alueet Gällivaressa sekä Torneträskin ja Vassijauren alue Kiirunan pohjoisosissa.

Kalastusretket toimii matkan järjestäjänä, kohteissa kalastus ja retkeily on omatoimista. Toki voimme kalastella myös yhdessä, mutta kalastusopaspalveluita noilla alueilla emme tarjoa.

Kalix- ja Kaitumjoki ovat kalaisia lohijokia Pohjois-Ruotsissa, jotka saavat alkunsa Kölivuoristosta. Gallivaren kohdalla Kaitum ja Kalix yhdistyvät samaksi joeksi. Alueella on myös muita pienempiä jokia ja muita vesistöjä, joista on mahdollista tavoitella saalista. Kohteesta suosittelemme tavoittelemaan harjusta, taimenta, lohta, haukea ja ahventa. Matkalaisilla on mahdollista kalastella majapaikastamme käsin, josta Kalix on tavoitettavissa vaikka jalkapatikassa. Tuomme mukanamme myös kalastuskajakkeja, joiden käyttö on vapaata retkelle osallistuvien kesken. 12.7. on mahdollisuus tehdä yhdessä melontakalastus retki hieman etemmäs, kohteeseen jonne siirrymme autolla. Saavumme kohteeseen 11.7. hyvissä ajoin ja jo ensimmäisenä iltana pääsemme kalastamaan. Majoitus on joentörmällä kahden hengen huoneissa. Huoneissa on omat kylpyhuoneet, petivaatteet, siivous ja aamupalat sisältyy hintaan.

 

13.7. siirrymme ylös vuoristoon Riksgränssenin alueelle. Täällä tavoittelemme tunturivesistä rautua ja taimenta. Majapaikkamme vieressä on Vassijaure, jonka vedet laskevat jokia pitkin alueen suurimpaan järveen, Torneträskiin. Torneträskista saa alkunsa Torniojoki. Itse Vassijauressa ja siitä lähtevissä virtavesissä riittää kalastettavaa noille päiville, mutta meillä on halutessamme mahdollista tehdä yhtenä päivänä myös kalaretki johonkin muuhun alueen vesistöön, kuten Torneträskiin tai , johonkin pienempään jokeen tai järveen. Tämä päätetään sitten paikanpäällä sääolosuhteet huomioiden. Vassijaurella käytössämme kalastuskajakit. Itse Vassijaure on yli 6 km pitkä ja 3 km leveä järvi, joka sijaitsee 461 metrin korkeudessa merenpinnasta. Järvestä lähtee virtavesiä kohti Torneträskiä ja ne ovat parhaiten saavutettavissa melomalla. Alueella on myös useita tunturissa risteileviä retkeilyreittejä, joita pitkin halukkaat voivat patikoida lukuisille alueen taimen ja rautujärville.

Majoitukseen meille on varattu iso huoneisto, jossa majoittuminen kahden hengen huoneissa. Majapaikassa on kaksi kylpyhuonetta, 2 wc:tä, olohuone, hyvin varusteltu keittiö. Liinavaatteet kuuluvat majoituksen hintaan, mutta aamupala on täällä omatoiminen.

Matkan hinta on 1 160 € / hlö. Hinta sisältää kyydit Oulu-Gällivare-Riksgränsen-Oulu, kajakkivuokrat, opastuksen turvalliseen melontaan, melontavarusteet, majoitukset kahden hengen huoneessa, matkanjärjestäjän palvelut, matkanjärjestäjän vastuuvakuutukset. Matexpro Oy on matkan vastuullinen matkanjärjestäjä 322/21/MJ.

Hintaan eivät sisälly kalastusoppaan palvelut, kalastusluvat, kalastusvälineet, ruuat, juomat ym ym. Neuvomme kalastuslupien hankkimisessa, ne voi ostaa matkan aikana tai halutessaan jo ennen matkaa. Jos tarvetta kalastusoppaille, voimme selvittää paikallisten kalastusoppaiden yhteystietoja halukkaille.

Matka toteutuu, kun lähtijöitä on minimissään 4 hlö. Mikäli lähtijöitä ei ole ilmoittautunut tarvittavaa määrää 10.5.2022 mennessä, perutaan matka ja maksetut maksut palautetaan täysimääräisenä.

Matka on varattavissa verkkokaupan kautta. Maksamalla varausmaksun, vahvistat hyväksyväsi varausehdot. Matkan loppumaksu lähetetään sinulle sähköpostilla ja sen eräpäivä on 14 vrk ennen matkan alkua.

Nopean varaajan tarjous hinta voimassa maaliskuun loppuun. kun varaat matkasi viimeistää 31.3.2022, koko reissun hinta vain 960 €. 1.4.2022 alkaen normaalihinta, eli 1160 €.