Kanoottikiinnike 2 kpl

Kajakkikiinnike. Pakkauksessa 2 kappaletta kiinnikkeitä. Liimataan pakkauksessa mukana tulevalla tarralla kajakkiin, kanoottiin, SUP lautaan tms.

8,00 

8 varastossa

Tämä kiinnike on suunniteltu surffilautaan, mutta soveltuu myös muihin vesiharrastusvälineisiin. Paketissa on kaksi kiinnikettä, eli voit kiinnittää niitä vaikka kahteen kohtaan kajakkia, jolloin saat kuviin useamman kuvakulman vaihtamalla kameran paikkaa. Vaihda kameroiden paikkaa irrtoittamalla kiinnikkeen ruuvi. Jätä Buckle Basic mount kiinteästi paikalleen alustaan. Kiinnikkeen alusta liimataan mukana tulevalla vettä hyvin kestävällä teippikiinnityksellä tasaiselle ja puhdistetulle pinnalle. Annetaan kiinnittyä rauhassa. Mukana paketissa tulee myös varmistusnaru siltä varalta, että alusta rikkoontuu tai irtoaa harrastuksen tiimellyksessä. Ketjua on hyvä käyttää, sillä kameraa voi vahingossa huitaista vaikka melalla tai se voi kolhiintua rantaan, laituriin jne. Varmistusnaru kiinnitetään paketin mukana tulevaan kiinnikkeeseen joka myös liimataan kajakkiin/veneeseen/suplautaan yms.

Mukana tuleva Buckle Basic mount kiinnike, joka kiinnitetään alustaan ja johon kamera kiinnitetään ruuvilla. Bucle Basic mount kannattaa jättää alustaan varmistaaksesi ettei se rikkoonnu irroitettaessa..

Käyttö vesiharrastusvälineet, kuten kanootit, kajakit, sup-laudat, veneet, vesijetit, surffilaudat ym.

Pääkuvassa olevat kaikki varusteet ei kuulu pakettiin! Paketti ei sisällä kameraa, sukelluskoteloa, varmistusvaijeria, kelluketta, kajakkia, kalastusvälineitä ym ym.

Paketti sisältää valkoisella taustalla olevissa kuvissa olevat osat. Pääkuvassa olevat varusteet ovat tarpeellisia kiinnikkeen lisäksi. Sukelluskotelo suojaa kameraa ja siihen saa kiinnitettyä kuvassa olevan kellukkeen. Jos kameran vaikka potkaisee rantautuessa irti kiinnikkeestä, pysyy se pinnalla kellukkeen avulla. Kelluke liimataan sukelluskoteloon, joten tätä varten on hyvä olla oma sukelluskotelo.. Kuvassa on käytössä metallinen varmistusvaijeri. Pakewtissa tulevat narut ajavat saman asian. Lisäksi kuvassa on käytössä 360 astetta kääntyvä buckle basic mount, jolla kameran kulmaa saa käänettyä. Kaikki lisätarvikkeet löytyvät Aquacamtools verkkokaupasta.