Opastettu Koli rengasmatka, bussi-laiva-juna

Koe Kansallismaisemat Kolin huipulta ja Pielisjärveltä käsin. Lähtö aamulla bussilla Joensuusta, paluu junalla Joensuuhun illansuussa.

Kysy tarjous ryhmällesi!

 

Hintaan sisältyy yhteiskuljetus,  Luontokeskus Ukon näyttelyliput, lounas,  laivaliput, junaliput, oppaan palvelut.

 

Opastettu rengasmatka Joensuusta Kolille. Koe kanssamme Kolin kansallismaisemat huipulta ja Pieliseltä käsin. Lähdemme matkaan yhteiskuljetuksella Joensuun keskustasta. Kolilla omatoiminen tutustuminen luontokeskukseen ja lounas kahvila Eväsretkessä. Lounaan jälkeen tutustuminen kansallismaisemiin yhdessä oppaan kanssa.

Maisemakierroksen jälkeen siirtyminen yhteiskyydillä Pielisen rannalle Kolin satamaan, jossa siirtyminen M/s Marival II alukseen. Laivalla pääsemme nauttimaan Kolin kansallispuiston maisemista Pieliseltä käsin. Laivalta löytyy aurinkokansi, baari ja ravintola. Laivan tarjoilut omakustanteisia.

Rantaudumme idylliseen kulttuurikylään Vuonislahteen, jossa oppaan johdattamana siirrymme juna-asemalle, josta kuljetus Joensuuhun.

Lähtö Joensuusta klo 10:00, aivan torin kupeesta. Paluu Joensuun juna-asemalle klo 17:45.

Varaa päällesi säänmukainen varustus.

Huom. Marival II liikennöi vain 17. syyskuuta asti.

 

PERUUTUSEHDOT

Asiakkaan peruuttaessa Kalastusretket verkkokaupasta (Matexpro Oy) tekemänsä varauksen pidätämme oikeuden käyttää seuraavia peruutusehtoja:

  • Peruutus 7 vrk ennen tilaisuuden alkua: peritään 50% sovitusta hinnasta.
  • Peruutus 2 vrk ennen tilaisuuden alkua: peritään 100% sovitusta hinnasta.

Aktiviteetteihin ja elämyksiin ilmoittautumiset ovat sitovia. Ostetut palvelut korvataan vain, jos palvelu peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle järjestäjän toimesta. Osallistumismaksu voidaan palauttaa, jos asiakkaalla on näyttää lääkärintodistus tai vastaava todistus ylitsepääsemättömästä esteestä. Matexpro Oy ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä kauppiaaseen tilanteen korjaamiseksi.