Kotamajoitus luonnonrauhassa kahdelle

Lähde nauttimaan luonnon rauhasta Mustan Mäntyjärven ympäristöön. Majoittuminen kodassa.

Hinta määräytyy ryhmän koon mukaan 1 päivä

Kahden järven välissä, mänty kankaiden ympäröimänä sijaitsee Mustan Mäntyjärven kota. Kota on Lieksan kunnan alueella, lähellä Patvinsuon kansallispuistoa, noin tunnin ajomatkan päässä Joensuusta.

Täällä voit nauttia luonnon rauhasta, kuljeskella metsissä, kerätä marjoja ja sieniä, kalastaa, meloa ja  soudella sekä viettää laatuaikaa valitsemassasi parhaassa seurassa. Kodassa tai ulkona olevalla nuotiopaikalla voit tuijottaa tulta ja valmistaa retkieväitä. Leiripaikan rannassa voit lämmittää telttasaunan ja pulahtaa raikkaaseen järviveteen uimaan.

Kohteessa ei ole sähköä, ei juoksevaa vettä eikä kaivoa. Varaa mukaan teltta patja tai vastaava, sekä makuupussi. Vuokraamme myös makuupusseja tarvittaessa.

Tämä paketti sisältää retkikohteen ja kotamajoituksen vuorokaudeksi kahdelle-neljälle henkilölle. Hintaan sisältyy myös kanootin ja soutuveneen käyttö, polttopuut..

 

TALVIRAJOIUKSET

Kaikenlainen kalastus Mustassa Mäntyjärvessä talvella ilman kalastusopasta on kielletty. Valkeassa Mäntyjärvessä pilkkiminen on vapaata Valkea Mäntyjärven etäisyys kodasta on noin 20 metriä.

Talviaikaan kodassa yöpyvillä oltava talvimakuupussit ja kokemusta talviaikaan maastossa yöpymisestä.