Lahjakortti 2 x 4 h kalastuskajakit / 1 x 6 h moottorivene

Lahjakortti oikeuttaa kortin haltijan 2 x 4 h kalastuskajakkivuokraan,  vaihtoehtoisesti 6 h moottorivenevuokraan tai lähialueen kalastusretkiin.  Palvelut ja tuotteemme löydät Kalastusretket sivuiltamme www.kalastusretket.fi, vuokrattavat kohdasta ”Kalustonvuokraus ja retket kohdasta ”Kalastusretket”

80,00 

Ilahduta ystävääsi elämyslahjakortilla. Lahjakortti oikeuttaa kortin haltijan 2 x 4 h kalastuskajakkivuokraan tai vaihtoehtoisesti 6 h moottorivenevuokraan. Kalalle kajakilla voi mennä vaikka ystävän kanssa tai käydä itsekseen kahdesti. Moottoriveneeseen mahtuu mukavasti mukaan parikin kaveria. Vuokraan sisältyy lakisääteiset varusteet, kuten pelastusliivit. Tarvittaessa lisäksi on mahdollista vuokrata kalastusvälineitä.

Kajakkeja ja venettä on mahdollista vuokrata Joensuussa Hasaniemestä tai Kolilta satamasta. Kysy hyvissä ajoin ! Kalustoa voidaan ,kuljettaa myös muualle, mutta kuljetuksesta veloitetaan erikseen.

 

Lahjakortin käyttö: Löydät lahjakortista Kalastusretket Joensuun yhteystiedot. Ota yhteyttä ja varaa sinulle sopiva vapaa-aika. Kortti on voimassa 8 kk ostohetkestä

Lahjakortti toimitetaan sähköisenä ilmoittamaanne sähköpostiin vuorokauden kuluessa tilauksesta. Toimitamme myös lahjakortin postitse tai sen voi noutaa Joensuusta.

Etkö löytänyt mieluista lahjakorttia? Jos haluat kortin eri summalle tai ostaa sillä retkiä / kuljetuksia niin ota yhteyttä meihin. Yhteystietomme löytyvät Kalastusretkien sivuilta www.kalastusretket.fi