Lahjakortti retkiin ja vuokriin

Lahjakortteja Kalastusretkien retkiin, vuokriin ja palveluihin. Valittavana:

  • 100 ja 200 euron avoin lahjakortti kalastusretkien palveluihin
  • Kajakkivuokra 4 tunniksi 30 euroa
  • Opastettu kalastusretki moottoriveneellä tai kajakeilla  1-3 henkilölle 300 euroa
  • Eväsretki Pieliselle Kolin kansallispuiston harjusaareen 1-3 henkilölle  300 euroa
  • Opastettu melonta /  melontakalastus retki 1-2 hlö 4 h 240 €
  • Opastettu kalastusretki moottoriveneellä 8 h 1-3 hlö 550 euroa

Retkikalenterin retket löytyvät kaupastamme. Niitä päivitetään sinne vuoden mittaan sitä mukaa kun retkiajankohdat varmistuvat. Tarjolle tulee melontaretkiä, kajakkikalastusretkiä, pilkkiretkiä. Retkien kestot ovat 4-8 tuntia, ja niiden sisältämissä palveluissa on eroja.

Eikö korttivaihtoehdoista löytynyt sopivaa lahjaa? Haluat kortin isommalle ryhmälle? Haluat lisätä lahjaan kuljetukset, ruokailuja tai vaikka telttasaunaa? Onnistuu, ota puhelin käteen niin räätälöidään mieluinen lahjakortti. 044-0101143

30,00 550,00 

Muista ystävääsi   lahjakortilla. Tarjolla on valmiita retki- ja vuokrauksiin soveltuvia lahjakortteja  sekä avoinlahjakortti.  Avoimen lahjakortin kortin voi käyttää kalastusretket.fi sivustolla oleviin tuotteisiin ja palveluihin. Huom kortti ei käy maksuvälineeksi verkkokaupassa!

Avointa lahjakorttia ei tarvitse käyttää kerralla kokonaan. Korttia ei voi käyttää polttoainekuluihin.  Toimitamme lahjakortin  lahjakortin postitse tai sen voi noutaa Joensuusta. Erikseen pyydettäessä kiireellisissä tapauksissa voimme toimittaa kortin myös sähköisesti. Lahjakortti on voimassa vuoden ostohetkestä.

Käytä lahjakorttisi palveluihin ottamalla yhteyttä Kalastusretkiin puhelimitse, sähköpostilla, whatsappviestillä tai tule käymään Kahvila Eväsretkessä ja lunasta lahjakorttiostoksesi siellä. Lahjakorttiin oikeuttavat aktiviteetit ja vuokrat kannattaa varata hyvissä ajoin. Vesille suuntautuvissa varauksissa on aina säävaraus ja myrskyllä / ukkosen uhatessa sen voi aina siirtää.

Etkö löytänyt mieluista lahjakorttia? Jos haluat kortin eri summalle tai ostaa sillä retkiä / kuljetuksia niin ota yhteyttä meihin. Yhteystietomme ja tuotteemme löytyvät Kalastusretkien sivuilta www.kalastusretket.fi