Lahjakortti retkiin ja vuokriin

Lahjakortteja Kalastusretkien retkiin, vuokriin ja palveluihin. Valittavana:

  • 50 €, 100 €, 200 €, 480 €, 580 €, 680€ lahjakortteja
  • Kajakkivuokra 4 tunniksi 50 euroa
  • Vuorokausi Mustalla Mäntyjärvellä 1-4 hlö 100 €
  • Opastettu kalastusretki moottoriveneellä 4 h 480 €, 6 tuntia 580 €, 8 tuntia 680 €
  • Opastettu melonta tai   melontakalastus retki 1-2 hlö 4 h 480 €
  • Opastettu melonta tai melontakalastusretki Mustalle Mäntyjärvelle 1-2 hlö, 1 vrk 680 €

Retkikalenterin retket löytyvät kaupastamme. Niitä päivitetään sinne vuoden mittaan sitä mukaa kun retkiajankohdat varmistuvat. Tarjolle tulee melontaretkiä, kajakkikalastusretkiä, pilkkiretkiä. Retkien kestot ovat 4-8 tuntia, ja niiden sisältämissä palveluissa on eroja.

Eikö korttivaihtoehdoista löytynyt sopivaa lahjaa? Haluat kortin isommalle summalle? Haluat lisätä lahjaan kuljetukset, ruokailuja tai vaikka telttasaunaa? Onnistuu, ota puhelin käteen niin räätälöidään mieluinen lahjakortti. 044-0101143

50,00 680,00 

Muista ystävääsi   lahjakortilla. Tarjolla on valmiita retkiin – ja vuokrauksiin soveltuvia lahjakortteja .  Avoimen lahjakortin kortin voi käyttää kalastusretket.fi sivustolla oleviin tuotteisiin ja palveluihin ja sen voi maksaa retket ja vuokrat myös Järven Taigan myymälässä Joensuun kauppahallissa tai kahvila Eväsretkiessä Kolilla.

Rahasummalla nimettyö lahjakorttia ei tarvitse käyttää kerralla kokonaan. Korttia ei voi käyttää polttoainekuluihin.  Toimitamme lahjakortin  lahjakortin postitse tai sen voi noutaa Joensuusta Järven Taigan myymälästä. Erikseen pyydettäessä kiireellisissä tapauksissa voimme toimittaa kortin myös sähköisesti.  Kirjoita tällöin lisätietokenttään pyyntö sähköisestä lahjakortista. Lahjakortti on voimassa vuoden ostohetkestä.

Lahjakorttiin oikeuttavat aktiviteetit, retket ja vuokrat kannattaa varata hyvissä ajoin. Vesille suuntautuvissa varauksissa on aina säävaraus ja myrskyllä / ukkosen uhatessa sen voi aina siirtää.

Mihin aktiviteetteihin lahjakortin voi käyttää? katso kaupastamme osastot ” Aktiviteetit” ja ” Aktiviteetit tilauksesta”. Siellä kuvattu mitä esim 480 euron  uisteluretki pitää sisällään ja mitä sisältyy 680 euron Mustan Mäntyjärven retkeen. Sivulta “Kaluston vuokraus” löydät voimassa olevan  kalustonvuokraushinnastomme.

Jos et halua ostaa lahjakorttia niin että rahasumma näkyy, kirjoita lisätietokenttään pyyntö mihin haluat lahjakortin oikeuttavan. Esimerkiksi 50 euron lahjakortin voi pyytää nimeämään ” Päivän kajakkivuokra”, tai 100 euron lahjakortin voi merkitä vaikkapa “Kajakkivuokra kahdelle päiväksi”

Etkö löytänyt mieluista lahjakorttia? Jos haluat kortin eri summalle tai muuten räätälöidymmän lahjakortin,  niin ota yhteyttä meihin. Yhteystietomme ja tuotteemme löytyvät Kalastusretkien sivuilta www.kalastusretket.fi