Lohen kalastusta Matkakoskella kesällä 2023

Lähde lohestamaan kuumimpana lohisesonkina yhteen Suomen ja  Euroopan parhaista lohipaikoista, Tornionjoen Matkakoskelle. Majoitus 3 vrk Villa Vaara- mökissä, johon mahtuu 2-4 henkilöä.

Lähde lohestamaan kuumimpana lohisesonkina yhteen Suomen ja  Euroopan parhaista lohipaikoista, Tornionjoen Matkakoskelle. Matkakoskella lohenkalastukseen onnistuu niin rannalta kuin veneestä käsin. Majoitus kohteessa on Vonka Villagen hyvin varustelluissa, uusissa mökeissä, joista matkaa kalapaikoille vain kymmeniä metrejä. Huomioithan, että lohen nousurauhoitus on joella sunnuntaista klo 19 maanantaihin klo 19.

Kauttamme voit lisätä kalastuspaketteihin myös kalastusoppaan palvelut tai venevuokran. Lohen soutuun parhaat paikat on Matkakosken alla, jonne voimme hankkia käyttöösi jokiveneen haluamillesi vuorokausille. Matkakosken alle pääsee mökiltä kävellen.

Alla tietoa mökeistä.

Villa Vaara 2-4 hlö

Villa Vaara soveltuu hyvin tukikohdaksi pariskunnalle tai kaveriporukalle. Mökistä  löytyy yläkerran parvelta parisänky ja yksi yhden hengen sänky. Alakerran sohvan pystyy levittämään vuoteeksi. Reippaan kalastuspäivän  jälkeen pääset saunan löylyihin rentoutumaan. Parvelta ja terassilta on hyvät näkymät Torniojoelle Matkakosken Vongan virtaan. Mökistä löytyy myös takka.

Villa Vonka 4-6 hlö

Villa Vongasta löytyy alakerrasta kaksi makuuhuonetta, toinen parisängyllä ja toinen kahdella yhden hengen sängyllä sekä yläkerran parvelta löytyy vielä kaksi sänkyä lisää. Reippaan ulkoilupäivän jälkeen pääset saunaan löylyihin rentoutumaan. Parvelta ja terassilta on hyvät näkymät Torniojoelle Matkakosken Vongan virtaan.

Keittiöstä löytyy kaikki mukavuudet; uuni, liesi, mikro, jääkaappi ja astianpesukone. Majoitukseen sisältyy myös liinavaatteet ja loppusiivous.

Ulkona mökkien yhteiskäytössä on kota, jossa päivän päätteeksi voi vaikka loimuttaa lohta

Mökkejä vuokrataan 2 vuorokauden majoituksista eteenpäin. Hinta on edullisempi pidemmissä vuokrissa. Pelkän mökin vuokrat ovat

Villa Vaara 380 € / 2 vrk,  780 € / 5 vrk, 980 € / 7 vrk

Villa Vonka 430 € / 2 vrk,  880 € / 5 vrk, 1080 € / 7 vrk

Ota yhteyttä ja kysy vapaita ajanjaksoja. Mielellämme laskemme pakettiin myös venevuokran ja opaspalvelut.

Puhelin: 044-0101143