Lohen kalastusta Matkakoskella 26.6.-29.6. 3 vrk, 1015 € / mökki

Lähde lohestamaan kuumimpana lohisesonkina yhteen Suomen ja  Euroopan parhaista lohipaikoista, Tornionjoen Matkakoskelle. Majoitus Villa Vonka mökki johon mahtuu 4-6 henkilöä

Hinta 1015 €

Varausmaksu

203,00 

1 varastossa

Lähde lohestamaan kuumimpana lohisesonkina yhteen Suomen ja  Euroopan parhaista lohipaikoista, Tornionjoen Matkakoskelle. Lohen viikkorauhoitus on Tornionjoella viikottain sunnuntaista klo 19 maanantaihin klo 19:00.  Saapuminen Vonka Villageen maanantaina 26.6. on kello 17:00 jälkeen. Ennen rauhoituksen päättymistä ehdimme majoittua ja viritellä kalavehkeet.

Ohjelma alkaa 18:00, jolloin paikallisen kalastusoppaan johdolla käydään läpi lohestusta kohteessa. Käymme läpi kalastussäännöt toimintatavat rannalta ja veneestä kalastaessa sekä kalastustekniikat ja tietenkin parhaat ottipaikat. Klo 19:00 kalastamme oppaan johdolla klo 22:00 saakka, jonka jälkeen kalastus omatoimista. Käytettävissä on myös soutuvene, jolla kalastamme kosken yläpuolisessa suvannossa. Vene on yhteiskäytössä 3 pv ajan molempien mökkien vieraille. Veneelle on käytössä varauslista josta sitä voi varata 3 tunnin vuoroissa.

Alla tietoa mökeistä ja tarjolla olevista paketeista.

Majoitus:

Villa Vonka 4-6 hlö

Villa Vongasta löytyy alakerrasta kaksi makuuhuonetta ja yläkerran parvelta parisänky sekä yksi yhden hengen sänky. Reippaan ulkoilupäivän jälkeen pääset saunaan löylyihin rentoutumaan. Parvelta ja terassilta on hyvät näkymät Tornionjoelle Matkakosken Vongan virtaan.

Keittiöstä löytyy kaikki mukavuudet; uuni, liesi, mikro, jääkaappi ja astianpesukone.

Majoitukseen sisältyy liinavaatteet ja loppusiivous

 

Matka sisältää majoituksen, yllä kuvatun ohjelman, veneen yhteiskäytön. Pakettiin ei sisälly kalastuslupia, vaan ne jokainen hankkii itse. Jos tarvitset kyydin Oulusta, ota yhteyttä ennen varausta Kalastusretkiin 044-0101143

Voit varata matkan maksamalla varausmaksun verkkokaupassamme. Matkan lopullinen maksu lähetetään sinulle sähköpostitse ja se tulee olla maksettu viimeistään 14 vrk ennen matkaa.

Jos haluat kalastella kohteessa enemmän kuin kolme päivää, niin ota yhteyttä. 5 vrk ja pidemmistä varauksista  laskemme sinulle uuden tarjouksen.