Lohen perhokalastuskurssi Lapinkoskella 1.-2.7.2023 mökissä ( min 2 hlö), 299 € / hlö

Haluatko oppia perhokalastamaan lohta tai haluatko oppia lisää upean harrastuksen saloista? Tavoitteemme on, että kurssin aikana pääsisit perhokalastuksen perusteista perille, oppisit oikeat heittotekniikat, ja bonuksena voisimme tarjota sinulle kunnon adrenaliiniboostin kun siima kiristyy…

Kurssilla opimme sekä yhden käden heittovavan käytön, että kaksikätisen järeämmän lohivavan käsittelyn. Hiukan teoriaa ja paljon käytännön harjoittelua Simojoella! Illalla on mahdollisuus myös perhonsitomiseen, saunomiseen ja ruokailuun hyvässä seurassa upean luonnon ympäröimänä Simojoen rannalla.

Kurssin sisältö rakennetaan kurssille osallistuvien osaamisen tason mukaan. Kurssille voit ilmoittautua vaikka olisit juuri aloittanut harrastuksen! Omat perhovälineet on hyvä olla mukana, mutta lainavälineitäkin löytyy. Omat kahluuvälineet mukaan.

120,00 360,00 

Tästä pystyt varaamaan lohen perhokalastus kurssin Simojoen Lapinkoskelle majoittuessasi Lapinkosken  uusissa tasokkaissa hirsimökeissä.  Hinta 598 € / 2 hlö.

Simojoki on ainoa Suomen rajojen sisällä virtaava jokivesistö, jossa on oma luontaisesti lisääntyvä lohikanta. Kalastuksen näkökulmasta joki on erittäin helppo hallita ja kalastaa avointen rantojen ja suhteellisen matalan vedenkorkeuden vuoksi. Joen kokoon nähden lohta pääsee tavoittelemaan useassa kohtaa lähes koko joen leveydessä. Simojoessa on myös luontainen harjuskanta, ja isoimmat harjukset kasvavatkin jopa 50cm mittaisiksi.

Kurssin ohjelma ja suuntaa antava aikataulu

Lauantai 1.7.2023

10.00 saapuminen Simojoen Lohirantaan ja kahvit
10.15- kurssin teoriaosuus ja välineet tutuksi
13.00 lounas
14.00- kalastusta oppaan kanssa Lapinkoskella ja alueen muilla yleisillä kohteilla
18.00- iltapala kodassa
20.00- sauna ja perhonsidontaa ja innokkaimmille omatoimista kalastusta yöllä

Sunnuntai 2.7.2023

8.00-10.00 aamupala
10.00- kalastusta oppaan kanssa
13.00 lounas ja huoneiden luovutus (tai jos haluat jatkaa kalastusta ja lomaasi omatoimisesti, voit varata lisä-öitä ja jatkoa kalastusluvalle)
14.00-17.00 kalastusta oppaan kanssa

Kurssihinta sisältää majoittumisen, ruokailut ja saunan Simojoen Lohirannassa sekä ammattioppaan laadukkaan koulutuksen. Liikumme tilanteen mukaan alueiden välillä. Kaikki kalastusalueet sijaitsevat noin kolmen kilometrin etäisyydellä toisistaan.

Majoitus

Hirsimökki 35 m2

Alakerta 25m2
Parvi n. 10m2
Olohuone/oleskelutila
keittiönurkkaus
kylpyhuone suihkukaapilla ja vesi-wc
makuualkovi kahdella sängyllä (saa vierekkäin tai erikseen)
parvella joustinpatjat kolmelle
olohuoneessa vuodesohva

Mökeissä mahtuu yöpymään jopa kuusi henkilöä. Ihanteellinen ryhmäkoko neljä henkeä. Liinavaatteet sisältyy hintaan.

Huom! Kalastuslupa ja valtion kalastonhoitomaksu eivät sisälly hintaan, mutta hoituvat näppärästi saapuessasi. Kalastusluvan hinta kurssilaisille 25€/vrk (alle 18-vuotiaille 12,5€/vrk) ja valtion kalastuksenhoitomaksu 6€/vrk (alle 18-vuotiaille ilmainen).

Kurssin hinta on lapsille ja nuorille (alle 18v) 259€, aikuisille 299€.

HUOM! Mikäli haluat jatkaa kalastuslomaasi omatoimisesti esimerkiksi kurssin jälkeen, kysy varauksen yhteydessä mahdollisuudesta lisä-öihin.

Tämän paketin hinta on 598 € sisältäen kurssin ja majoittumisen mökissä kahdelle.  Mikäli osallistujissa on mukana alle 18 vuotiaita, niin ilmoita siitä varauksen lisätietokentässä. Alennus huomioidaan loppusummassa. Kurssin loppumaksu tulee sähköpostitse ja se on maksettava viimeistään 14 vrk ennen kurssin alkua.