Lohenkalastusta Matkakoskella 29.6.-2.7.2023 3 vrk, 740 € / mökki

Lähde lohestamaan kuumimpana lohisesonkina yhteen Suomen ja  Euroopan parhaista lohipaikoista, Tornionjoen Matkakoskelle. Majoitus Villa Vaara- mökissä, joka on 2-4 henkilölle.

 

Hinta 740 €

Varausmaksu

148,00 

1 varastossa

Lähde lohestamaan kuumimpana lohisesonkina yhteen Suomen ja  Euroopan parhaista lohipaikoista, Tornionjoen Matkakoskelle.

Omatoimista kalastusta rannalta ja veneestä.  Käytettävissä on myös soutuvene.  Vene on yhteiskäytössä 3 pv ajan molempien mökkien vieraille. Veneelle on käytössä varauslista, josta sitä voi varata 3 tunnin vuoroissa.

Saapuminen Vonka Villageen 29.6. on kello 15:00 jälkeen.

 

Jos tarvitset kyydin Oulusta, ota yhteyttä ennen varausta Kalastusretkiin 044-0101143

 

Majoitus Villa Vaarassa 2-4 hlö mökissä

Villa Vaara soveltuu hyvin tukikohdaksi pariskunnalle tai kaveriporukalle. Mökistä  löytyy yläkerran parvelta parisänky ja yksi yhden hengen sänky. Alakerran sohvan pystyy levittämään vuoteeksi. Reippaan ulkoilupäivän jälkeen pääset saunan löylyihin rentoutumaan. Parvelta ja terassilta on hyvät näkymät Torniojoelle Matkakosken Vongan virtaan. Mökistä löytyy myös takka.

Keittiöstä löytyy kaikki mukavuudet; uuni, liesi, mikro, jääkaappi ja astianpesukone. Majoitukseen sisältyy myös liinavaatteet sekä loppusiivous.

 

Matkapaketti sisältää majoituksen ja  yhteiskäytössä olevan veneen. Ei sisällä kalastuslupia. Jos tarvitset kyydin Oulusta, ota yhteyttä ennen varausta Kalastusretkiin 044-0101143.

Voit varata matkan maksamalla varausmaksun verkkokaupassamme. Matkan lopullinen maksu lähetetään sinulle sähköpostitse ja se tulee olla maksettu viimeistään 14 vrk ennen matkaa.

Jos haluat kalastella kohteessa 5 päivää tai enemmän, niin ota yhteyttä puhelimitse niin laskemme sinulle uuden tarjouksen.