Lohenkalastusta Matkakoskella 29.6.-2.7.2023 3 vrk, 865 € / mökki

Lähde lohestamaan kuumimpana lohisesonkina yhteen Suomen ja  Euroopan parhaista lohipaikoista, Tornionjoen Matkakoskelle.. Majoitus Villa Vonka- mökissä, jonne mahtuu majoittumaan 4-6 henkilöä.

Hinta 865 €

Varausmaksu

173,00 

1 varastossa

Lähde lohestamaan kuumimpana lohisesonkina yhteen Suomen ja  Euroopan parhaista lohipaikoista, Tornionjoen Matkakoskelle.

Omatoimista kalastusta rannalta ja veneestä.  Käytettävissä on myös soutuvene.  Vene on yhteiskäytössä 3 pv ajan molempien mökkien vieraille. Veneelle on käytössä varauslista, josta sitä voi varata 3 tunnin vuoroissa.

Saapuminen Vonka Villageen 29.6. on kello 15:00 jälkeen.

 

Jos tarvitset kyydin Oulusta, ota yhteyttä ennen varausta Kalastusretkiin 044-0101143

 

Majoitus Villa Vonka 4-6 hlö mökissä

Villa Vongasta löytyy alakerrasta kaksi makuuhuonetta ja yläkerran parvelta parisänky sekä yksi yhden hengen sänky. Reippaan ulkoilupäivän jälkeen pääset saunaan löylyihin rentoutumaan. Parvelta ja terassilta on hyvät näkymät Torniojoelle Matkakosken Vongan virtaan.

Keittiöstä löytyy kaikki mukavuudet; uuni, liesi, mikro, jääkaappi ja astianpesukone. Majoitukseen sisältyvät myös liinavaatteet ja loppusiivous.

 

Matkapaketti sisältää majoituksen ja yhteiskäytössä olevan veneen. Ei sisällä kalastuslupia. Jos tarvitset kyydin Oulusta, ota yhteyttä ennen varausta Kalastusretkiin 044-0101143

Voit varata matkan maksamalla varausmaksun verkkokaupassamme. Matkan lopullinen maksu lähetetään sinulle sähköpostitse ja se tulee olla maksettu viimeistään 14 vrk ennen matkaa.

 

Jos haluat kalastella kohteessa 5 päivää tai enemmän, niin   ota yhteyttä puhelimitse niin laskemme sinulle uuden tarjouksen.