Lohenkalastusta Matkakoskella 3.7.-5.7.2023 2 vrk, 380 € / mökki

Lähde lohestamaan kuumimpana lohisesonkina yhteen Suomen ja  Euroopan parhaista lohipaikoista, Tornionjoen Matkakoskelle. Majapaikkana 2-4 henkilölle soveltuva Villa Vaara-mökki, Matkakosken välittömästä läheisyydestä.

Hinta 380 €

Varausmaksu

76,00 

1 varastossa

Lähde lohestamaan kuumimpana lohisesonkina yhteen Suomen ja  Euroopan parhaista lohipaikoista, Tornionjoen Matkakoskelle.

Omatoimista kalastusta rannalta käsin  Myös veneen vuokraaminen mahdollista jos niitä vapaana. Kysy mahdollista venevuokraa ajoissa!

Saapuminen Vonka Villageen 3.7. on kello 15:00 jälkeen.

 

 

 

Majoitus Villa Vaara 2-4 hlö mökissä

Villa Vaara soveltuu hyvin tukikohdaksi pariskunnalle tai kaveriporukalle. Mökistä  löytyy yläkerran parvelta parisänky ja yksi yhden hengen sänky. Alakerran sohvan pystyy levittämään vuoteeksi. Reippaan ulkoilupäivän jälkeen pääset saunan löylyihin rentoutumaan. Parvelta ja terassilta on hyvät näkymät Torniojoelle Matkakosken Vongan virtaan. Mökistä löytyy myös takka.

Keittiöstä löytyy kaikki mukavuudet; uuni, liesi, mikro, jääkaappi ja astianpesukone. Majoitukseen sisältyy myös liinavaatteet sekä loppusiivous.

Matkapaketti sisältää majoituksen. Ei sisällä kalastuslupia.

Voit varata matkan maksamalla varausmaksun verkkokaupassamme. Matkan lopullinen maksu lähetetään sinulle sähköpostitse ja se tulee olla maksettu viimeistään 14 vrk ennen matkaa

 

Jos haluat kalastella kohteessa 2 päivän sijasta 4 päivää, voit varata kaksi pakettia verkkokaupasta  peräkkäin mikäli mökkejä on vapaana. Pidemmissä varauksissa ota yhteyttä puhelimitse niin laskemme sinulle uuden tarjouksen.