Lohenkalastusta Matkakoskella 5.7.-7.7.2023 2 vrk,

Lähde lohestamaan kuumimpana lohisesonkina yhteen Suomen ja  Euroopan parhaista lohipaikoista, Tornionjoen Matkakoskelle. Majoittuminen 2-4 henkilölle Villa Vaara-mökissä.

Hinta 380 €

Varausmaksu

76,00 

1 varastossa

Lähde lohestamaan kuumimpana lohisesonkina yhteen Suomen ja  Euroopan parhaista lohipaikoista, Tornionjoen Matkakoskelle.

Omatoimista kalastusta rannalta käsin  Myös veneen vuokraaminen mahdollista jos niitä vapaana. Kysy mahdollista venevuokraa ajoissa!

Saapuminen Vonka Villageen 5.7. on kello 15:00 jälkeen.

 

Jos tarvitset kyydin Oulusta, ota yhteyttä ennen varausta Kalastusretkiin 044-0101143

 

Majoitus Villa Vaara 2-4 hlö mökissä

Villa Vaara soveltuu hyvin tukikohdaksi pariskunnalle tai kaveriporukalle. Mökistä  löytyy yläkerran parvelta parisänky ja yksi yhden hengen sänky. Alakerran sohvan pystyy levittämään vuoteeksi. Reippaan ulkoilupäivän jälkeen pääset saunan löylyihin rentoutumaan. Parvelta ja terassilta on hyvät näkymät Torniojoelle Matkakosken Vongan virtaan. Mökistä löytyy myös takka.

Keittiöstä löytyy kaikki mukavuudet; uuni, liesi, mikro, jääkaappi ja astianpesukone. Liinavaatteet ja loppusiivous sisältyy hintaan.

Matkapaketti sisältää majoituksen. Ei sisällä kalastuslupia. Jos tarvitset kyydin Oulusta, ota yhteyttä ennen varausta Kalastusretkiin 044-0101143

Varausmaksu on 20 %  kokonaishinnasta, loppumaksu tulee laskulla sähköpostiin ja se on maksettava viimeistää 14 vrk ennen vuokran alkua.

Jos haluat kalastella kohteessa 2 päivän sijasta 4 päivää, voit varata kaksi pakettia verkkokaupasta  peräkkäin mikäli mökkejä on vapaana. Pidemmissä varauksissa ota yhteyttä puhelimitse niin laskemme sinulle uuden tarjouksen.