Lohenkalastusta Matkakoskella 7.7.-9.7.2023 2 vrk, 430 € / mökki

Lähde lohestamaan kuumimpana lohisesonkina yhteen Suomen ja  Euroopan parhaista lohipaikoista, Tornionjoen Matkakoskelle. Majoitus 4-6 hlö Villa Vonka mökissä.

Hinta 430 €

Varausmaksu

86,00 

1 varastossa

Lähde lohestamaan kuumimpana lohisesonkina yhteen Suomen ja  Euroopan parhaista lohipaikoista, Tornionjoen Matkakoskelle.

Omatoimista kalastusta rannalta käsin  Myös veneen vuokraaminen mahdollista jos niitä vapaana. Kysy mahdollista venevuokraa ajoissa!

Saapuminen Vonka Villageen 7.7. on kello 15:00 jälkeen.

 

Majoitus Villa Vonka 4-6 hlö mökissä

Villa Vongasta löytyy alakerrasta kaksi makuuhuonetta ja yläkerran parvelta parisänky sekä yksi yhden hengen sänky. Reippaan ulkoilupäivän jälkeen pääset saunaan löylyihin rentoutumaan. Parvelta ja terassilta on hyvät näkymät Torniojoelle Matkakosken Vongan virtaan.

 

Keittiöstä löytyy kaikki mukavuudet; uuni, liesi, mikro, jääkaappi ja astianpesukone. Majoitukseen sisältyy myös liinavaattet ja loppusiivous.

 

Matkapaketti sisältää majoituksen. Ei sisällä kalastuslupia. Jos tarvitset kyydin Oulusta, ota yhteyttä ennen varausta Kalastusretkiin 044-0101143

Voit varata matkan maksamalla varausmaksun verkkokaupassamme. Matkan lopullinen maksu lähetetään sinulle sähköpostitse ja se tulee olla maksettu viimeistään 14 vrk ennen matkaa.

 

Jos haluat kalastella kohteessa 2 päivän sijasta 4 päivää, voit varata kaksi pakettia verkkokaupasta  peräkkäin mikäli mökkejä on vapaana. Pidemmissä varauksissa ota yhteyttä puhelimitse niin laskemme sinulle uuden tarjouksen.