Opastettu lumikenkäily Kuhasaloon

Lähde opastetulle lumikenkäretkelle Joensuun Kuhasaloon. Kyydit Kauppahallilta Kuhasalon maastoihin, jossa kenkäillään rauhalliseen tahtiin2-2,5 km lenkki Kuhasalon metsissä ja mahdollisesti jäällä.

5,00 

Lumikenkäretki Joensuun lähiluontoon, kaupunkilaisten suosimaan retkeilykohteeseen Kuhasaloon. Kuhasalo on Pielisjoen suussa oleva alue, jossa on vanhaa metsää, luontopolkuja ja nuotiopaikkoja. Alueella on muinoin ollut myös ortodoksinen luostari. Kuhasalosta on upeat näkymät Saimaan suurillamme selälle, Pyhäselälle. Sään salliessa osa matkasta voidaan kenkäillä Pyhäselän jäällä.

Retken hintaan sisältyy:

  • kuljetukset Joensuun keskustasta Kauppahallilta
  • lumikenkä- ja sauvavuokrat
  • oppaan palvelut

Kyyti lähtee Kauppahalli Joensuun Järven Taigan myymälästä osoitteesta Kauppatori 2, klo 9 13:00 ja takaisin Kauppahallissa ollaan noin klo 16:00. Retken kokonaiskesto on 2h 30 min – 3 h.  Mukaan kannattaa varata sään mukainen lämmin vaatetus sekä varrelliset kengät. Voit ottaa mukaan myös eväitä, kuten termarillisen lämmintä juomaa ja pikkupurtavaa. Pysähdymme retken aikana lyhyelle tauolle noin retken puolivälissä.

Retken kokonaishinta on 45 euroa aikuiset, lapset (sis. lasten lumikengät) 25 euroa. Retken voi varata verkkokaupasta hintaan 5 euroa. Lasten retkeä varatessa, varmista kenkien saatavuus ennen kuin varaat (+358440101143).

Retken peruuntuessa varausmaksua ei palauteta. Loppumaksu suoritetaan Järven Taigan myymälässä  Kauppahallissa ennen lähtöä.

 

Retkille ilmoittautuminen sulkeutuu retkeä edeltävänä päivänä klo 13:00.