Melontaa Pielisjoella 60 €

Lähde melomaan keväiselle Pielisjoelle. Retki sisältää kyydit Joelle, kajakin vuokran, melontavarusteet sekä oppaan palvelut. Retki voidaan toimittaa myös sähköisesti lahjakorttina.

60,00 

Noin kolmen tunnin melonta retki Pielisjoelle vakailla sit on top kajakeilla. Lähtö Hasaniemestä kalastusretkien varastolta (Länsiviitta 2) , josta siirrytään yhteiskyydillä muutaman kilometrin päähän jokea ylöspäin. Melotaan jokea pitkin takaisin varastolle rauhalliseen tahtiin. Käytössämme on 5 kajakkiyksikköä ja 2 kajakkikaksikkoa.

Hintaan sisältyy kuljetus, kajakkivuokra, kajakin varusteet ja pelastusliivit, oppaan palvelut. Osallistujan kannattaa varata mukaan säänmukainen varustus sekä juotavaa.

Hinta 60 €, opiskelijat 50 €. Voidaan toimittaa myös sähköisenä lahjakorttina. Mainitse siitä tilatessa, jos haluat lahjakortin.

Aktiviteetteihin  ilmoittautumiset ovat sitovia. Ostetut palvelut korvataan vain, jos palvelu peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle järjestäjän toimesta. Varausmaksua ei palauteta.  Matexpro Oy ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä kauppiaaseen tilanteen korjaamiseksi.