Melontaretki

Lähde kanssamme melomaan! Retki sisältää kyydit, kajakin vuokran, melontavarusteet sekä oppaan palvelut.

Pyydä ryhmällesi tarjous!

Noin kolmen tunnin melonta retki vakailla sit-on-top kajakeilla. Lähtö Hasaniemestä kalastusretkien varastolta (Länsiviitta 2) , josta siirrytään yhteiskyydillä eteenpäin. Ennen melontaa käydään tarvittaessa lyhyt opastus, aikaisempaa melontakokemusta ei tarvita.

Hintaan sisältyy kuljetus, kajakkivuokra, kajakin varusteet ja pelastusliivit, oppaan palvelut. Lopullinen hinta määräytyy osanottajamäärän ja sijainnin mukaan -esimerkiksi Pielisjoella tapahtuva melonta alkaen 60€ / henkilö. Osallistujan kannattaa varata mukaan säänmukainen varustus sekä juotavaa

PERUUTUSEHDOT

Asiakkaan peruuttaessa Kalastusretket verkkokaupasta (Matexpro Oy) tekemänsä varauksen pidätämme oikeuden käyttää seuraavia peruutusehtoja:

  • Peruutus 7 vrk ennen tilaisuuden alkua: peritään 50% sovitusta hinnasta.
  • Peruutus 2 vrk ennen tilaisuuden alkua: peritään 100% sovitusta hinnasta.

Aktiviteetteihin ja elämyksiin ilmoittautumiset ovat sitovia. Ostetut palvelut korvataan vain, jos palvelu peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle järjestäjän toimesta. Osallistumismaksu voidaan palauttaa, jos asiakkaalla on näyttää lääkärintodistus tai vastaava todistus ylitsepääsemättömästä esteestä. Matexpro Oy ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä kauppiaaseen tilanteen korjaamiseksi.