Melontaretki Kolovedelle

Melontaretki Koloveden kansallispuistoon.

Hinnat alkaen 150€ / henkilö, kysy tarjous omalle ryhmällesi!

Retken hintaan kuuluvat kuljetus Joensuusta, retkieväät, kajakkivuokra, melontaoppaan palvelut. Oma juomapullo kannattaa varata lisäksi mukaan.

Kolovesi on noin tunnin ajomatkan päässä Joensuusta. Tähän kansallispuistoon ei pääse tutustumaan mantereelta käsin vaan sinne on mentävä melomalla tai soutaen. Alue on sokkeloinen ja luonnonrauhainen kohde, jonka rannat ovat jylhät ja kallioiset. Alueella on kalliomaalauksia ja onnekkaat voivat nähdä myös saimaannorpan.

Retken hintaan kuuluvat kuljetus Joensuusta, retkieväät, kajakkivuokra, melontaoppaan palvelut. Oma juomapullo kannattaa varata lisäksi mukaan.

Esimerkkituote: Lähtö Joensuusta Hasaniemestä Kalastusretkien varastolta klo 10:00 ja paluu Joensuuhun noin klo 16:00. Käytämme vakaita sitontop kajakkeja, jotka sopivat hyvin myös ensikertalaisille.

Opiskelija alennus -20%. Pyydä alennuskoodi puhelimitse tai whatsapp viestillä ja varaudu esittämään opiskelijakortti. Minimi osallistujamäärä 4 hlö. Jos osallistujia ei ole riittävästi, rahat palautetaan.

 

PERUUTUSEHDOT

Asiakkaan peruuttaessa Kalastusretket verkkokaupasta (Matexpro Oy) tekemänsä varauksen pidätämme oikeuden käyttää seuraavia peruutusehtoja:

  • Peruutus 7 vrk ennen tilaisuuden alkua: peritään 50% sovitusta hinnasta.
  • Peruutus 2 vrk ennen tilaisuuden alkua: peritään 100% sovitusta hinnasta.

Aktiviteetteihin ja elämyksiin ilmoittautumiset ovat sitovia. Ostetut palvelut korvataan vain, jos palvelu peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle järjestäjän toimesta. Osallistumismaksu voidaan palauttaa, jos asiakkaalla on näyttää lääkärintodistus tai vastaava todistus ylitsepääsemättömästä esteestä. Matexpro Oy ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä kauppiaaseen tilanteen korjaamiseksi.