Mustan Mäntyjärven kalastusleiri

Mustan Mäntyjärven kalastusleirit ovat luonnon rauhaa, leirielämää, luonnonmakuja ja tuoksuja, hiljaisuutta. Eli yhdellä sanalla sanottuna elämyksiä.

Kysy hintaa ryhmällesi!

 

Matkapaketti sisältää; kuljetukset Joensuusta, oppaan palvelut, ateriat 2x illallinen, 1 x lounas, 1 x päivällinen, 2 x aamupala, kalastuskajakkivuokrat, telttasaunan molempina iltoina,  kalastusvälineet.

Matkapaketti ei sisällä: kalastonhoitomaksua, telttaa, makuupussia, patjaa ( omassa teltassa yöpymismahdollisuus ilman lisämaksua, meidän teltassa yöpymisen hinta  alempana)

Varausmaksu

Järjestämme tilauksesta kalastusleirejä Mustalle Mäntyjärvelle.

Musta Mäntyjärvi on Kalastusretkien oma kalastuskohde, jossa uiskentelee paljon suuria haukia ja ahvenia. Ahvenille ja hauille on säädetty ylämitat, jotka takaavat, että niitä järvessä riittää.  Kalastus tapahtuu leirillä rannoilta käsin sekä meloen kajakeilla, kanootilla.  Opastamme osallistujia viehevalinnoissa ja tekniikoissa sekä kalan käsittelyssä ja ruuaksi valmistamisessa

Lisäksi  useamman yön leireillä on mahdollisuus käydä  tutustumassa päiväretkillä lähialueen muihin vesistöihin, kuten Ritojärveen, Mänty tai Suoimujokeen, Suomujärveen, Pitkäjärveen, Koitereeseen tai Ruunaan alueeseen. Kohteiden valintaan vaikuttaa sää ja vesitilanne. muissa vesistöissä mahdollisuus myös muihin kalalajeihin.

 

Leirin hintaan sisältyy kyydit Joensuu-Musta Mäntyjärvi – Joensuu, kuljetuksen lähialueella,  alueen vuokra, kalustovuokrat, oppaan palvelu, ateriat. Lisäksi pakettiin mahdollista sisällyttää majoitus kodassa, teltassa, riippumatossa, makuupussivuokrat. Omissa teltoissa ja makuupusseissa yöpyminen luonnollisesti edullisempaa.

 

Kysy tarjous! Hintaan vaikuttaa ryhmän koko, majoitusmuoto ja tilatut palvelut. Minimiveloitus 4 hlö ryhmästä.

Esim 1 vrk 4 hlö  alkaen 190 € { / hlö ( yhteismajoitus kodassa tai omassa teltassa, ei ruokia)

1 vrk 4 hlö alkaen 240 € / hlö ( yhteismajoitus kodassa tai omassa teltassa, sisältää ruuat )

Riippumatto 30 € / hlö

Makuupussi 20 € / hlö