Päivän ruskaretki Mustalle Mäntyjärvelle 9.10.2022

Hinta 80 € €

Varausmaksu

10,00 

6 varastossa

Ruskaretki Mustalle Mäntyjärvelle, jolla voit puuhata monenlaista tai vain nauttia syksyisestä luonnosta. Lähtö klo 9:00 Kalastusretkien varastolta Hasaniemestä, josta noin tunnin matka kohteeseen. Retki sisältää kuljetukset, lounaan nuotiolla, sekä opastetun linnunpönttöjen syyshuoltokierroksen sekä muutamien pöllönpönttöjen asennuksen tulevan kevään varalle.  Omatoimisesti mahdollista myös marjastaa, sienestää, meloa tai kalastaa alueella.  Ilmoita mahdollisista erityisruokavalioista viikkoa ennen matkaa järjestäjälle. Retki ei sisällä kalastonhoitomaksua, joka kalastajien tulee huolehtia itse.

Sää varaus, huonolla säällä retki voidaan perua ja maksut palautetaan

Päiväretkien hinnat 80 €. Varausmaksu 10 €.  Maksa varausmaksu verkkokaupassa, loppusuoritus retkelle lähdettäessä kuskille. Retkien järjestäjä pidättää oikeuden perua retken huonon sään takia. Tuolloin varausmaksu palautetaan asiakkaalle. Mikäli retken varausmaksun suorittanut peruu varauksen tai ei saavu retkelle, ei varausmaksua palauteta. Varatun retken voi siirtää toisen nimiin.

Opiskelija alennus näistä retkistä on 25 % retken kokonais summasta.

Haluatko retkelle oman kaveri- tai työporukan kanssa?  Silloin on parempi ottaa puhelin käteen ja soittaa meille. Silloin pääsemme suunnittelemaan juuri teille mieluisa retki. Useat tässä olevat retket on toteutettavissa vain sinun ryhmällesi erikseen sovitettuna aikana, kun ryhmän koko on min 4 hlö.