Ruokaretki Ilomantsiin

Lähde mukaan retkelle karjalaiseen ruokakulttuuriin. Retken tutustumiskohteina ovat Parppeinvaara pitopöytineen sekä museoineen, Hermannin Viinitorni sekä Hermannin viinitilan myymälä.

Pyydä ryhmällesi tarjous!

Lähde mukaan retkelle karjalaiseen ruokakulttuuriin!

Retkelle lähdemme bussilla Joensuusta Vapaudenpuiston kupeesta ja suuntaamme keulan kohti Ilomantsia. Ilomantsissa saavumme Parppeinpirtille, joka on kuuluisa perinteisistä karjalaisista herkuistaan. Pirtillä nautimme lounaaksi karjalaisen pitopöydän antimet ja tutustumme museokierroksella historian havinaan.

Lounaan jälkeen siirrymme Hermannin Viinitornille opastetulle kierrokselle Hermannin tuotantotiloissa, jossa kerrotaan yrityksestä, tuotteista, juomien valmistuksesta. Kierros alkaa tervetuliaismaljalla (alkoholillinen ja holiton vaihtoehto). Kierroksella maistellaan 3 eri viiniä / alkoholitonta marjajuomaa.

 

Järjestämme retkeä ryhmille tilauksesta, kysy ryhmämyynnistä hintamme.

– ryhmän minimikoko 20 hlö, max 100 hlö (minimiveloitus 20 henkilöstä, pienemmät ryhmät, pyydä tarjous)
– kesto 5–6 tuntia
– Hinta 95 € / hlö.

Hintaan sisältyy:

-Kuljetukset Joensuusta
– Museokierros ja ruokailu Parppein Pirtillä.
– Opastettu kierros Hermannin tuotantotiloissa, tervetuliaismalja, viinitasting.

 

PERUUTUSEHDOT

Asiakkaan peruuttaessa Kalastusretket verkkokaupasta (Matexpro Oy) tekemänsä varauksen pidätämme oikeuden käyttää seuraavia peruutusehtoja:

  • Peruutus 7 vrk ennen tilaisuuden alkua: peritään 50% sovitusta hinnasta.
  • Peruutus 2 vrk ennen tilaisuuden alkua: peritään 100% sovitusta hinnasta.

Aktiviteetteihin ja elämyksiin ilmoittautumiset ovat sitovia. Ostetut palvelut korvataan vain, jos palvelu peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle järjestäjän toimesta. Osallistumismaksu voidaan palauttaa, jos asiakkaalla on näyttää lääkärintodistus tai vastaava todistus ylitsepääsemättömästä esteestä. Matexpro Oy ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä kauppiaaseen tilanteen korjaamiseksi.