Selviytymiskilpailu ryhmille Mustalla Mäntyjärvellä alkaen 115 € / hlö

Leikkimielinen kilpailu luonnon helmassa tuo mukavasti vipinää päivään. Toteutamme päivää 8-10 h mittaisena päiväaktiviteettina, mutta halutessaan yhdessä oloa voi jatkaa kilpailun jälkeen yön yli nauttien leirielämästä Mustalla Mäntyjärvellä. Selviytymiskilpailu sopii päivän ohjelmaksi kaveriporukoille, työyhteisöille tai vaikka polttariporukoille.

Paikalle tulevat osallistujat jaetaan kahteen joukkueeseen, jotka kisaavat keskenään Mustan Mäntyjärven vaativissa olosuhteissa. Kisassa pärjätäkseen osallistujat ottavat mittaa toisistaan monenlaisissa tehtävissä, joissa vaaditaan tarkkuutta, erätaitoja, nopeutta, tietämystä, fysiikkaa, nokkeluutta, tuuria ja huumorintajua.

Leikkimielinen kilpailu luonnon helmassa tuo mukavasti vipinää päivään. Toteutamme päivää 8-10 h mittaisena päiväaktiviteettina, mutta halutessaan yhdessä oloa voi jatkaa kilpailun jälkeen yön yli nauttien leirielämästä Mustalla Mäntyjärvellä. Selviytymiskilpailu sopii päivän ohjelmaksi kaveriporukoille, työyhteisöille tai vaikka polttareihin.  Vähimmäisosallistujamäärä on 4 hlö ja max 8 hlö. Myös isommat ryhmät mahdollisia erityisjärjestelyin, pyydä tarjous!

Pakettiin sisältyy kuljetukset Joensuusta, tervetulokahvit, 1 x ruokailu, pikkupurtavaa, 5 osainen kilpailu ohjaajan vetämänä, alkoholittomat virvokkeet, alueen ja välineiden vuokrat, telttasauna.

Paikalle tulevat osallistujat jaetaan kahteen joukkueeseen, jotka kisaavat keskenään Mustan Mäntyjärven vaativissa olosuhteissa. Kisassa pärjätäkseen osallistujat ottavat mittaa toisistaan monenlaisissa tehtävissä, joissa vaaditaan tarkkuutta, erätaitoja, nopeutta, tietämystä, fysiikkaa, nokkeluutta, tuuria ja huumorintajua.  Tehtävien tarkempaa sisältöä ei tilaajalle etukäteen kerrota, mutta tehtävissä huomioidaan tilaajan toiveet ja rajoitteet. Osallistuminen vaatii itsensä likoon laittamista ja ei liikunnallisuudestakaan  haittaa ole, mutta mihinkään isoihin urheilusuorituksiin tai noloihin tilanteisiin kilpailijoita ei pyritä laittamaan.

Peruskilpailu sisältää 3 tai 5 lajia. Lajivaihtoehdoista tilaaja valitsee mieleisensä, vaihtoehtoja ovat mm:

  • Erätuli
  • Suunnistus
  • Käpymelonta
  • Tarkkuusheitto
  • Rastipolku
  • Lajikalastus

Kilpailun tuomarina toimii kilpailun ohjaaja, joka myös vastaa osallistujien turvallisuudesta ja opastuksesta tehtäviin ennen niihin ryhtymistä.

Kilpailun jälkeen lämmitetään osallistujille telttasauna, jonka jälkeen voi pestä kilpailupölyt pois Mustassa Mäntyjärvessä.

Päiväretken kesto on noin 10 h sisältäen kuljetukset. Retkeä on mahdollista jatkaa yön yli jolloin hintaan lisätään hieman lisäkuluja, kuten ilta- ja aamupalat, telttavuokrat.

 

Retken hinta muodostuu ryhmäkoon mukaan:

Päiväretki:

4 hlö 160 € / hlö

5 hlö 150 € / hlö

6 hlö 135 € / hlö

7 hlö 125 € / hlö

8 hlö 115 € / hlö

Yön yli retken hinnat:

4 hlö 225 € / hlö

5 hlö 215 € / hlö

6 hlö 200 € / hlö

7 hlö 175 € / hlö

8 hlö 150 € / hlö

Isommista ryhmistä, pyydä tarjous!

Majoittujille hintaan ei kuulu riippumattoa, makuualustaa eikä  makuupussia. Jos tarvitset niitä vuokralle, ota yhteyttä hyvissä ajoin. Niiden hinnat ovat  makuualusta 5 € / hlö, pelkkä makkari 15 € / hlö ja pelkkä riippumatto 30 € / hlö.

Lisäksi tarjoamme extrana myös kilpailun ikuistamista. Halutessanne voimme taltioida kilpailun vaiheet osaan joukkueiden kilpailijoista kiinnitettävillä action kameroilla. Editoimme kokonaisuuden puolestanne 5-10 minuutin mittaiseksi koosteeksi. Tämän tallenteen luovutamme teille jälkeen päin 120 euron hintaan, tai TÄYSIN ILMAISEKSI, jos saamme käyttää videomateriaalia omissa julkaisuissa jatkossa.

Osallistujat vastaavat itse säänmukaisesta vaatetuksesta, myös vaihtovaatteita ja pyyhe suositellaan otettavaksi mukaan.

 

Retki ei ole varattavissa verkkokaupassa. Ota yhteyttä puhelimitse ja tiedustele samalla vapaita aikoja. 044-0101143.

Tätä pakettia toteutamme aikavälillä 1.5.-30.9.