Selviytymiskilpailu ryhmille Mustalla Mäntyjärvellä

Leikkimielinen kilpailu luonnon helmassa tuo mukavasti vipinää päivään. Toteutamme päivää 8-10 h mittaisena päiväaktiviteettina, mutta halutessaan yhdessä oloa voi jatkaa kilpailun jälkeen yön yli nauttien leirielämästä Mustalla Mäntyjärvellä. Selviytymiskilpailu sopii päivän ohjelmaksi kaveriporukoille, työyhteisöille tai vaikka polttariporukoille.

Paikalle tulevat osallistujat jaetaan kahteen joukkueeseen, jotka kisaavat keskenään Mustan Mäntyjärven vaativissa olosuhteissa. Kisassa pärjätäkseen osallistujat ottavat mittaa toisistaan monenlaisissa tehtävissä, joissa vaaditaan tarkkuutta, erätaitoja, nopeutta, tietämystä, fysiikkaa, nokkeluutta, tuuria ja huumorintajua.

Pyydä tarjous omalle ryhmällesi!

Varausmaksu

Leikkimielinen kilpailu luonnon helmassa tuo mukavasti vipinää päivään. Toteutamme päivää 8-10 h mittaisena päiväaktiviteettina, mutta halutessaan yhdessä oloa voi jatkaa kilpailun jälkeen yön yli nauttien leirielämästä Mustalla Mäntyjärvellä. Selviytymiskilpailu sopii päivän ohjelmaksi kaveriporukoille, työyhteisöille tai vaikka polttareihin.  Vähimmäisosallistujamäärä on 4 hlö ja max 8 hlö. Myös isommat ryhmät mahdollisia erityisjärjestelyin, pyydä tarjous!

Tässä esitettyyn pakettiin sisältyy kuljetukset Joensuusta, tervetulokahvit, 1 x ruokailu, pikkupurtavaa, 5 osainen kilpailu ohjaajan vetämänä, alkoholittomat virvokkeet, alueen ja välineiden vuokrat, telttasauna. Pakettia voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaan

Paikalle tulevat osallistujat jaetaan kahteen joukkueeseen, jotka kisaavat keskenään Mustan Mäntyjärven vaativissa olosuhteissa. Kisassa pärjätäkseen osallistujat ottavat mittaa toisistaan monenlaisissa tehtävissä, joissa vaaditaan tarkkuutta, erätaitoja, nopeutta, tietämystä, fysiikkaa, nokkeluutta, tuuria ja huumorintajua.  Tehtävien tarkempaa sisältöä ei tilaajalle etukäteen kerrota, mutta tehtävissä huomioidaan tilaajan toiveet ja rajoitteet. Osallistuminen vaatii itsensä likoon laittamista ja ei liikunnallisuudestakaan  haittaa ole, mutta mihinkään isoihin urheilusuorituksiin tai noloihin tilanteisiin kilpailijoita ei pyritä laittamaan.

Peruskilpailu sisältää 3 tai 5 lajia. Lajivaihtoehdoista tilaaja valitsee mieleisensä, vaihtoehtoja ovat mm:

  • Erätuli
  • Suunnistus
  • Käpyammunta
  • Musta Mäntyjärvi  pähkäily
  • Suunnistusmelonta
  • Lajikalastus
  • Pöllipino

Kilpailun tuomarina toimii kilpailun ohjaaja, joka myös vastaa osallistujien turvallisuudesta ja opastuksesta tehtäviin ennen niihin ryhtymistä.

Kilpailun jälkeen lämmitetään osallistujille telttasauna, jonka jälkeen voi pestä kilpailupölyt pois Mustassa Mäntyjärvessä.

Päiväretken kesto on noin 10 h sisältäen kuljetukset.

 

Retken hinta muodostuu ryhmäkoon mukaan:

Päiväretki:

4 hlö 160 € / hlö

5 hlö 150 € / hlö

6 hlö 135 € / hlö

7 hlö 125 € / hlö

8 hlö 115 € / hlö

Yön yli retken hinnat:

4 hlö 225 € / hlö

5 hlö 215 € / hlö

6 hlö 200 € / hlö

7 hlö 175 € / hlö

8 hlö 150 € / hlö

Isommista ryhmistä, pyydä tarjous! (+358 44 010 1143 info@fishingtrips.fi )

Retkeä on mahdollista jatkaa yön yli jolloin mahdollista hankkia lisähintaan seuraavia palveluja; ilta- ja aamupalat, majoituskamppeet,  Lisämaksusta paikanpäälle on mahdollista saada myös telttasauna tai kylpytynnyri

Majoitustarpeita ovat, teltat, riippumatot ja yöpymisvälineet.. Jos tarvitset niitä vuokralle, ota yhteyttä hyvissä ajoin. telttojen hinta vaihtelee teltan mukaan, riippumatto on 30 € / hlö,  makuualusta 5 € / hlö,  makkari 15 € / hlö. Omissa teltoissa ja riippumatoissa yöpymisestä ei veloiteta. Paikanpäälle pääsee myös vaikka matkailuautoilla..

Lisäksi tarjoamme extrana myös kilpailun ikuistamista. Halutessanne voimme taltioida kilpailun vaiheet osaan joukkueiden kilpailijoista kiinnitettävillä action kameroilla. Editoimme kokonaisuuden puolestanne 5-10 minuutin mittaiseksi koosteeksi. Tämän tallenteen luovutamme teille jälkeen päin 120 euron hintaan, tai TÄYSIN ILMAISEKSI, jos saamme käyttää videomateriaalia omissa julkaisuissa jatkossa.

Osallistujat vastaavat itse säänmukaisesta vaatetuksesta, myös vaihtovaatteita ja pyyhe suositellaan otettavaksi mukaan.

Tätä pakettia toteutamme aikavälillä 1.5.-30.9.

PERUUTUSEHDOT

Asiakkaan peruuttaessa Kalastusretket verkkokaupasta (Matexpro Oy) tekemänsä varauksen pidätämme oikeuden käyttää seuraavia peruutusehtoja:

  • Peruutus 7 vrk ennen tilaisuuden alkua: peritään 50% sovitusta hinnasta.
  • Peruutus 2 vrk ennen tilaisuuden alkua: peritään 100% sovitusta hinnasta.

Aktiviteetteihin ja elämyksiin ilmoittautumiset ovat sitovia. Ostetut palvelut korvataan vain, jos palvelu peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle järjestäjän toimesta. Osallistumismaksu voidaan palauttaa, jos asiakkaalla on näyttää lääkärintodistus tai vastaava todistus ylitsepääsemättömästä esteestä. Matexpro Oy ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä kauppiaaseen tilanteen korjaamiseksi.