Viikonloppuloma Joensuussa, melontaa Kolovedellä 13.-15.5.2022

Tule viikonloppulomalle Pohjois-Karjalaan , Joensuuhun, josta käsin käymme melomassa saimaannorpan kotivesillä, Koloveden kansallispuistossa.

 

MESSUTARJOUS JULKAISTAAN 22.4. JA SE ON VOIMASSA 25.4. SAAKKA

Hinta Normaalihinta 415 €, MESSUTARJOUS julkaistaan 22.4.2022 €

Varausmaksu

83,00 

Varasto loppu

Ajankohta 13.-15.5.2022

Majoitus: Huoneistohotelli Lietsu, Joensuu

Tule viikonloppulomalle Pohjois-Karjalan pääkaupunkiin, Joensuuhun, josta käsin käymme melomassa saimaannorpan kotivesillä, Koloveden kansallispuistossa!

Ohjelma:

13.5. Voit saapua Joensuuhun omaan tahtiin perjantain aikana. Majoitus on  huoneistohotelli Lietsussa 2 hlö huoneissa. Majoitukseen kuuluu aamupalat. Perjantai iltana tunnin mittainen melonta opastus Hasaniemessä, jossa lauantain melontaohjaaja opastaa melonnan perusteet halukkaille. Ilmoittaudu etukäteen, jos haluat osallistua melontaohjaukseen.

14.5. aamupalan jälkeen klo 10:00 lähdetään hotellilta. Kolovedellä melotaan yhdessä oppaan kanssa 6-8 km, retken aikana nautitaan retkieväät saaressa ja käydään katsomassa kalliomaalauksia. Jos onni on myötä, voimme nähdä myös saimaannorpan. Norpan bongaaminen on todennäköisintä avovesikauden alussa toukokuussa. Paluu Joensuuhun, hotellille klo 17:00 mennessä.

15.5. aamupalan jälkeen kotiin paluu.

Käyttämämme kajakit ovat vakaita ja turvallisia sitontop kajakkeja, joilla melonta onnistuu hyvin myös ensikertalaisilla. Käytössämme on kajakki yksikköjä ja kajakkikaksikkoja. Jos haluat meloa kaverin kanssa kaksikolla, varaa kajakkikaksikko ajoissa. Hinta sisältää hotellimajoituksen 2 hlö huoneessa, aamupalat, melontaohjaajan palvelut, kuljetuksen, kajakki ja melontavaruste vuokrat, retken eväät, vastuuvakuutukset. Jos olet yksin lähdössä, niin kysy myös yhden hengen huoneiden varaustilannetta. Majoittuminen yhden hengen huoneessa on + 80 €