Avoimet paikat

Matexpro Oy on Joensuulainen yritys, jonka aputoiminimiä ovat Kalastusretket Joensuu sekä Kahvila Eväsretket.  Tuotamme luontoaktiviteettejä, kahvilapalveluja ja asiantuntijapalveluita sekä toimimme matkanjärjestäjinä. Toimimme koko Pohjois-Karjalan alueella ja järjestämme retkiä myös muualle aina Ruotsiin ja Norjaan saakka. Nettisivuillamme voitte tutustua toimintaamme paremmin.

Haluaisitko sinä viettää kesää ja ehkä syksyäkin Kolilla kansallismaisemissa? Nyt haemme joukkoomme vahvistuksia opastehtäviin sekä kahvilaamme. Myös näiden tehtävien yhdistäminen voi olla mahdollista.  Alla kuvaukset auki olevista paikoista.

Retkiopas sesonkikaudelle

Haemme joukkoomme retkiopas tehtäviin vaatimuksemme täyttävää osaajaa. Tehtävä voidaan täyttää työsopimuksella tai jos hakijalla on oma yritys, esim toiminimi, voidaan tehtävä täyttää ostopalvelusopimuksella. Tuntimäärät määräytyvät tilausten mukaan, eli tehtävä on osa-aikainen.  

Työtehtäviin kuuluvat asiakaskuljetukset autolla ja veneellä, kaluston vuokrauksesta huolehtiminen, retkien myynti, opastetut kalastus-, melonta-, vene- ja patikointiretket sekä maastoruokailujen toteutus.

Työtehtävät sijoittuvat Pohjois-Karjalan alueelle, painottuen Kolille, Joensuuhun ja Mustalle Mäntyjärvelle, mutta on mahdollista että osaamistasi tarvitaan myös muissa retkikohteissamme Lappia ja ulkomaita myöten.

Sinulla on:

 • vuokraveneen kuljettajan kirja
 • melontaohjaajan tutkinto
 • voimassa oleva EA1 ja EA2 tason ensiapukoulutus
 • ajokortti 
 • sujuvan suomen lisäksi englannin kielen suullinen taito asiakaspalvelutilanteissa
 • itsenäinen ja oma-aloitteinen ote työhön

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • alan koulutus esim. kalastusopas, erä-ja luonto-ohjaaja
 • hygieniapassi
 • kokemus vastaavista työtehtävistä työkokemuksen tai harrastusten kautta
 • sienten ja keruutuotteiden tuntemus
 • vapakalastuksen tuntemus
 • muu kielitaito

Haemme määräaikaista työntekijää kesä-elokuulle 2023, työ voi mahdollisesti jatkua myös tämän jälkeen. Yksittäisiä työpäiviä voi olla jo ennen kesää, mutta edellytämme, että ottaessasi paikan vastaan olet valmis aloittamaan työt viimeistään juhannuksena.  

Vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelon voit lähettää sähköpostitse. Voit kertoa hakemuksessa taustoistasi, kokemuksestasi alalta, koulutuksesi, kielitaitosi, harrastuksistasi sekä miksi olisit sopiva tehtävään. Valitsemme hakemusten perusteella haastateltavat.  

Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen info (at) fishingtrips.fi

Lisätiedustelut puhelimitse 044-0101143 Matti

Kahvilan esimies, kahvila työntekijä

Kesäaika on kahvilassa kiireistä aikaa. Tarjoamme kahvilapalveluita 7 päivänä viikkossa. Kahvilapalveluina tarjoamme  lounasta, kahvilatuotteita sekä  pienimuotoista elintarvikkeiden ja retkieväiden myyntiä.  Kahvilasta käsin varataan myös tarjoamiamme retkiä. Esivalmistelemme kahvilassa retkien eväät ja valmistamme sekä tarjoilemme ateriat asiakkaille luonnossa.

KAHVILAN ESIMIES

Haluatko tulla työskentelemään lähelle luontoa lounas-kahvilan esimiestehtäviin? Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä ja olet ravitsemisalan ammattilainen. Pidät asiakaspalvelutehtävistä, haluat tuottaa asiakkaille elämyksellisiä eväshetkiä valmistamalla tarjottavia luonnonantimista kahvilaympäristössämme ja luonnossa. Jos vastasit kyllä, voisit olla etsimämme.

Tehtävänäsi on kehittää ja ylläpitää kahvilan palveluiden monipuolista ja laadukasta tasoa. Päivittäisten kahvilan perustehtävien lisäksi tehtäviisi kuuluu työvuorolistojen suunnittelu, lounaslistojen suunnittelu, tarviketilausten tekeminen ja koordinointi, laskujen sähköinen hyväksyminen ja  tilausten vastaanottaminen. Perinteisten kahvilan esimiestehtävien lisäksi tehtäviisi kuuluu myös aktiviteettien ja matkapakettien myynti ja markkinointitehtävät.

Työtehtävien pääasiallinen toteutuspaikka on Koli, mutta olet valmis liikkumaan tilaustarjoilujen ja esivalmistelujen  perässä myös muualla maakunnan alueella.

Sinulla on restonomin,  ravintola- tai elintarvikealanalan esimiestason koulutus ja/tai sinulla on työkokemusta alan esimiestehtävistä. Sinulla on hygieniapassi, ajokortti. Omaat kokemusta esimiestehtävistä koulutuksen ja/ tai työkokemuksen kautta. Sujuvan suomenkielen taitosi lisäksi hallitset englannin kielen asiakaspalvelutilanteissa. Omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen otteen työhön. Retkeily- ja kansallispuistotietämyksen, muun kielitaidon, matkailualan myynti- ja markkinointikokemuksen, Maraplan työvuorosuunnittelu kokemuksen sekä sähköisten taloushallintajärjestelmien osaamisen katsomme eduksi.

Haemme määräaikaista työntekijää kesä-lokakuulle 2023. Työ alkaa sopimuksen mukaan kesäkuussa. Tarjoamme sinulle monipuolisen, mukavan, vaihtelevan ja vauhdikkaan työtehtävän kahvilassamme. Keskimääräinen viikkotuntimäärä minimissään 30 tuntia.

KESÄTYÖNTEKIJÄT

Kiireisintä aikaa kahvilassa on kesä-elokuu. Tästä johtuen haemme kyseiselle ajalle vahvistukseksemme 2-3 kesätyöntekijää.

Tehtäväsi ovat monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä, kuten kahvilan asiakas- ja kassapalvelut, lounastarjoilusta huolehtiminen, kahvin valmistus ja vitriinin täyttö, astiahuolto ja siisteyden ylläpito, retkien esittely ja myynti.

Työtehtävät sijoittuvat pääasiassa Kolille. Yksittäisiä päiviä voi kesän aikana olla myös muualla  maakunnan alueella.

Sinulla on:

 • oma-aloitteinen ote työhön
 • uskallusta tarttua uusiin työtehtäviin ja oppia uutta
 • halu työskennellä asiakaspalvelutehtävissä
 • tahdot kehittää itseäsi työssäsi ja oppia uutta
 • halu täydentää panoksellasi huipputiimiämme ja sen yhteishenkeä

Lisäksi katsomme eduksi, jos sinulla on:

 • alan koulutus
 • hygieniapassi
 • ajokortti ja mahdollisuus kulkea itsenäisesti Kolille
 • työkokemusta asiakaspalvelusta ja ruonvalmistuksesta
 • sujuvan suomen lisäksi englannin kielen suullinen taito asiakaspalvelutilanteissa.

Haemme määräaikaista työntekijää kesä-elokuulle 2023, työ voi mahdollisesti jatkua myös tämän jälkeen. Keskimääräinen viikkotyöaika minimissään 28 tuntia.  Työ alkaa  kesäkuussa sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavan vauhdikkaan työtehtävän kahvilassamme.