Avoimet paikat

Matexpro Oy on Joensuulainen yritys, jonka aputoiminimiä ovat Kalastusretket Joensuu sekä Kahvila Eväsretket.  Tuotamme luontoaktiviteettejä, kahvilapalveluja sekä asiantuntijapalveluita. Toimimme koko Pohjois-Karjalan alueella ja järjestämme retkiä myös muualle aina Ruotsiin ja Norjaan saakka. Nettisivuillamme voitte tutustua toimintaamme paremmin.

Kahvilamme sijaitsee Kolilla, Luontokeskus Ukon rakennuksessa. Kahvilatoiminnoissa suosimme lähellä tuotettuja kotimaisia raaka-aineita, luonnon läheisyyttä sekä kestäviä valintoja. Käytämme paljon raaka-aineina luonnosta saatavia raaka-aineita, kuten marjoja, sieniä, järvikalaa. Tilaamme leipomotuotteita maakuntamme leipomoista ja myynnissä olevissa tuotteissa suosimme suomalaisten pientuottajien tuotteita. Yhtenä tavoitteistamme on päästä yllättämään asiakkaamme kotoisilla, mutta silti monelle uusilla raaka-aine- ja makuelämyksillä

Kesäaika on kahvilassa kiireistä aikaa. Tarjoamme kahvilassa 7 päivänä viikossa kahvilapalveluita, lounasta, pienimuotoista elintarvikkeiden ja retkieväiden myyntiä. Kesän aikana tulemme toteuttamaan myös kahvilan edessä ulkoruuan valmistusta. Kahvilasta käsin varataan myös tarjoamiamme retkiä, joiden ruokapalvelut valmistellaan kahvilassa ja voipa työpäivä kulua maastossakin kahvi tai ruokatarjoiluja hoitaessa. Meiltä voi myös tilata kokin ja tarjoilijan vaikkapa mökilleen.

Haluaisitko sinä viettää kesää ja ehkä syksyäkin Kolilla kansallismaisemissa? Nyt haemme joukkoomme vahvistuksia. Eli haemme sesonkityöntekijää kesä-lokakuulle sekä kesätyöntekijää kesä-elokuulle. Alla tarkemmat kuvaukset avoimista paikoista.

Sesonkityöntekijä

Kesäkauden sesonki kestää aina ruska-ajan loppuun lokakuulle. Kiireisintä aikaa ovat kesäkuukaudet, kesä-elokuu, mutta asiakkaita riittää varsinkin viikonloppuisin vielä syys-lokakuussakin.

Haluatko tulla työskentelemään lähelle luontoa asiakaspalvelutehtäviin? Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä ja olet ravitsemisalan ammattilainen. Pidät asiakaspalvelutehtävistä, haluat valmistaa asiakkaille unohtumattomia eväshetkiä valmistamalla tarjottavia luonnonantimista. Jos vastasit kyllä, voisit olla etsimämme.

Tehtäväsi ovat monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä, kuten, Kahvilan asiakaspalvelutehtävät ja kassapalvelut, lounaan valmistus ja esille laitto, kahvin keitto, vitriinituotteiden valmistus ja esille laitto, elintarvikkeiden myynti, retkieväiden ja tilaustarjoilutuotteiden valmistus, tilaustarjoilujen hoitaminen, siisteydestä huolehtiminen ja astiahuolto, ulkoruuan valmistus ja tarjoilu, maastoruokailut, retkien esittely ja myynti sekä raaka-ainetilauksista huolehtiminen.

Sinulla on ravintola-alan koulutus, hygieniapassi, ajokortti ja mahdollisuus kulkea itsenäisesti Kolille. Sujuvan suomenkielen taitosi lisäksi hallitset englannin kielen asiakaspalvelutilanteissa. Omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen otteen työhön. Retkeily- ja kansallispuistotietämyksen, muun kielitaidon sekä alan työkokemuksen katsomme eduksi.

 

Haemme määräaikaista työntekijää kesä-lokakuulle 2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan kesäkuussa. Tarjoamme sinulle monipuolisen, mukavan, vaihtelevan ja vauhdikkaan työtehtävän kahvilassamme. Keskimääräinen viikkotuntimäärä minimissään 20 tuntia. Kiireisin aika painottuu heinä-elokuuhun, jolloin normaali olosuhteissa täydet tunnit. Syys-lokakuussa  tuntien määrä laskee hieman.

Kesätyöntekijä

Kiireisintä aikaa kahvilassa on kesä-elokuu. Tästä johtuen haemme kyseiselle ajalle vahvistukseksemme kesätyöntekijää.

Tehtäväsi ovat monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä, kuten kahvilan asiakas- ja kassapalvelut, lounastarjoilusta huolehtiminen, kahvin valmistus ja vitriinin täyttö, astiahuolto ja siisteyden ylläpito, retkien esittely ja myynti

Sinulla on:
– ravintola-alan koulutus tai opiskelet alaa
– hygieniapassi
– ajokortti ja mahdollisuus kulkea itsenäisesti Kolille
– sujuvan suomen lisäksi englannin kielen suullinen taito asiakaspalvelutilanteissa
– itsenäinen ja oma-aloitteinen ote työhön, uskallat myös opetella uusia taitoja

Ruokien ja vitriinituotteiden valmistuksen hallinnan katsomme eduksi, samoin retkeily ja luontoharrastukset. Muu kieliosaaminen myös plussaa. 

Haemme määräaikaista työntekijää kesä-elokuulle 2021. Keskimääräinen viikkotyöaika minimissään 18 tuntia, normaalioloissa tuntimäärä on heinä-elokuussa huomattavasti suurempi. Työ alkaa sopimuksen mukaan kesäkuun aikana vaihteessa. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavan vauhdikkaan työtehtävän kahvilassamme.

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 9-20:00 välille. Tilaustarjoiluissa kellonajat voivat vaihdella edellä mainituista. Kahvila Eväsretket on avoinna kaikkina viikonpäivinä kesäkauden aikana (normaalioloissa). 

Vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelon voit lähettää sähköpostitse. Voit kertoa hakemuksessa taustoistasi, kokemuksestasi alalta, koulutuksesi, kielitaitosi, harrastuksistasi sekä miksi olisit sopiva tehtävään. Valitsemme hakemusten perusteella haastateltavat. 

Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen info (at) fishingtrips.fi

Lisätiedustelut puhelimitse 044-0101143 Matti