Avoimet paikat

Matexpro Oy on Joensuulainen yritys, jonka aputoiminimiä ovat Kalastusretket Joensuu sekä Kahvila Eväsretket. Kesäkuussa Joensuun keskustassa avautuva elämysmyymälämme Järven Taiga tuo järviluonnon lähemmäksi kaupunkilaisia ja kaupungissa vierailevia.  Tuotamme luontoaktiviteettejä, kahvilapalveluja ja asiantuntijapalveluita sekä toimimme matkanjärjestäjinä. Toimimme koko Pohjois-Karjalan alueella ja järjestämme retkiä myös muualle aina Ruotsiin ja Norjaan saakka. Nettisivuillamme voitte tutustua toimintaamme paremmin.

Nyt haemme joukkoomme vahvistuksia opastehtäviin sekä keittiöön. Eli haemme  retkimyyjää, retkiopasta ja  kahvilatyöntekijöitä.. Myös näiden tehtävien yhdistäminen voi olla mahdollista. 

Vapaa-ajalla sinulla on mahdollisuus työsuhde-etuna hyödyntää kalustoamme luontoharrastuksissasi.

Alla kuvaukset auki olevista paikoista

Retkimyyjä, kahvilatyöntekijä, retkiopas

RETKIMYYJÄ

Etsimme Joensuun kauppahallin uuteen toimipisteeseemme “Järven Taigaan” innokasta retkimyyjää. Työnkuvaan kuuluu myymälän asiakastyö sekä järvimatkailutuotteisiin liittyvä neuvonta ja myynti. Työ edellyttää pohjoiskarjalaisen luonnon ja erityisesti vesistöjen tuntemusta sekä itsenäistä ja innostunutta työotetta tehdä asiakas- ja myyntityötä niin myymälässä kuin digitaalisilla alustoilla.  Jos  karjalainen  lämpö sekä alueen luonto ja vesistö ovat lähellä sydäntäsi, otathan yhteyttä.

Edellytyksenä työtehtäviin on luonto- tai matkailualan koulutus. Arvostamme myös niin työn kuin harrastustoiminnan kautta tullutta aluetuntemusta.

Haemme koko aikaista työntekijää 20.6.-31.8. 2023. Työt voivat jatkua myös sesongin jälkeen. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä innostavaa luontomatkailutyötä ja kehittää kanssamme uutta toimintaa Joensuun keskustan ytimessä.

KAHVILATYÖNTEKIJÄ

Haemme kesäkuukausille vahvistukseksemme kahvilatyöntekijää (esim kokki  / tarjoilija).

Tehtäväsi kahvilassa ovat lounaan valmistus ja tarjoilu, leivonta, kahvilan asiakas- ja kassapalvelut,  ja siisteyden ylläpito. Lisäksi hoidamme asiakastilaisuuksia kahvilan ulkopuolella, näitä ovat esimerkiksi esimerkiksi tilaustarjoilut asiakkaan mökillä, Pielisellä olevalla risteilijällä  sekä maastoruokailut.

Työtehtävät sijoittuvat pääasiassa Kolille. Yksittäisiä päiviä voi kesän aikana olla myös muualla maakunnan alueella.

Sinulla on:

 • hygieniapassi
 • anniskelupassi
 • ajokortti ja mahdollisuus kulkea itsenäisesti Kolille
 • sujuvan suomen lisäksi englannin kielen suullinen taito asiakaspalvelutilanteissa
 • itsenäinen ja oma-aloitteinen ote työhön, uskallat myös opetella uusia taitoja
Eduksi katsotaan jos sinulla on alan koulutus, opiskelet alaa tai sinulla on alan työkokemusta

Haemme koko aikaista työntekijää heinä-elokuulle 2023. Työt voi jatkua myös sesongin jälkeen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavan työtehtävän kahvilassamme. Viikkotuntimäärä minimissään 28 h / viikko

RETKIOPAS

Haemme joukkoomme retkiopas tehtäviin vaatimuksemme täyttävää osaajaa. Tehtävä voidaan täyttää työsopimuksella tai jos hakijalla on oma yritys, esim toiminimi, voidaan tehtävä täyttää ostopalvelusopimuksella. Tuntimäärät määräytyvät tilausten ja valittavan osaamisen mukaan. 

Työtehtäviin sisältyviä osa-alueita ovat: asiakaskuljetukset autolla ja veneellä, kaluston vuokrauksesta huolehtiminen, retkien myynti, opastetut kalastus-, melonta- ja veneretket, kaluston huolto sekä ruokailujen ja kahvitusten hoitaminen maastossa.

Työtehtävät sijoittuvat Pohjois-Karjalan alueelle, painottuen Kolille, Joensuuhun ja Mustalle Mäntyjärvelle, mutta on mahdollista että osaamistasi tarvitaan myös muissa retkikohteissamme Lappia ja ulkomaita myöten.

Sinulla on:

 • vuokraveneen kuljettajan kirja
 • melontaohjaajan tutkinto
 • voimassa oleva EA2 tason ensiapukoulutus
 • ajokortti 
 • sujuvan suomen lisäksi englannin kielen suullinen taito asiakaspalvelutilanteissa
 • itsenäinen ja oma-aloitteinen ote työhön

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • alan koulutus esim. kalastusopas, erä-ja luonto-ohjaaja
 • hygieniapassi
 • kokemus vastaavista työtehtävistä työkokemuksen tai harrastusten kautta
 • sienten ja keruutuotteiden tuntemus
 • vapakalastuksen tuntemus
 • muu kielitaito

Haemme määräaikaista työntekijää kesä-syyskuulle 2023, työ voi mahdollisesti jatkua myös tämän jälkeen.  Työsuhde on tarvittaessa, eli tuntimäärät määräytyvät tilausten mukaan. Voimme rakentaa yhdessä osaamistasi vastaavia retkipaketteja myyntiin myyntipisteisiimme ja myyntialustoillemme ja markkinoida niitä eri kanavissa.

Vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelon voit lähettää sähköpostitse. Voit kertoa hakemuksessa taustoistasi, kokemuksestasi alalta, koulutuksesi, kielitaitosi, harrastuksistasi sekä miksi olisit sopiva tehtävään. Valitsemme hakemusten perusteella haastateltavat.  

Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen info (at) fishingtrips.fi

Lisätiedustelut puhelimitse 044-0101143 Matti

PALKKAUS

Palkkauksen pohjana on  matkailu-, ravintola ja vapaa-ajanpalveluita koskeva työsehtosopimus tai ohjelmapalvelualan työehtosopimus riippuen työtehtävistä. Kunkin työntekijän palkassa huomioidaan työtehtävän monipuolisuus, työntekijän koulutus ja aiempi työkokemus.

TYÖSUHDE EDUT

Työntekijöille on mahdollisuus saada majoitusta 1-2 km päässä työpaikasta olevista huoneista edulliseen vuorokausihintaan. Huoneet ovat keskellä Kolin kasallispuistoa. Huoneita on käytettävissä vain 1-3 kappaletta, eli kaikkia työntekijöitä ei ole mahdollista huoneissa majoittaa samaan aikaan.

Kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus hyödyntää maksutta vapaa-aikanaan yrityksemme vuokra-kalustoa niiden ollessa vapaana. Eli käytettävissä on:

– Sit on top kajakkiyksikköjä 

– Sit on top kajakkikaksikkoja

– Moottorivene

– Mustan Mäntyjärven leiripaikka, kota, soutuvene, kanootti ym

Moottorivene on sijoitettuna Kolin satamaan. Kajakkien paikka vaihtelee tilausten mukaan, mutta pääasialliset sijoituspaikat ovat Musta Mäntyjärvi, Joensuu ja Koli.