Aquacamdiver – sukeltava teline

Aquacamdiver – sukeltava kamerateline, jonka avulla pääset kuvaamaan vesimaailmaa pinnan alta.

Tämän telineen avulla voit laskea kameran haluttuun syvyyteen veneestä tai laiturilta. Se mahtuu myös jopa 4 tuuman pilkkireiästä jään alle ikuistamaan vaikkapa pilkkimistä (suosittelemme kuitenkin käyttämään 6 tuuman avantoa).

85,00 

Aquacamdiver on Suomessa valmistettu teräsrunkoinen actionkameroiden teline, joka on suunniteltu vedenalaiseen kuvaamiseen. Tällä voit ikuistaa vaikkapa jigittelyä, pilkkimistä, bongata kaloja, kuvata etelän lomalla koralleja tai hylkyjä vaikka sup laudalta. Soveltuu niin talvikäyttöön avannosta kuin avovesikäyttöön vaikkapa veneestä. Etsi kalaparvi kaikuluotaimen avulla ja pudota kamera kalaparvin syvyyteen. Esim kirkkaissa merissä valo riittää kuvaamiseen vielä yli 20 metrin syvyyksissä ilman lamppua.

Telineessä on kellukkeet, jotka pitävät sen oikeassa kuvausasennossa laskiessasi sen pohjaan saakka. Voit kuvata telineen avulla myös välivedestä. Telineeseen saa kiinnitettyä tarvittaessa myös sukelluslampun, joita löytyy verkkokaupastamme.

Huomioi veden kirkkaus telinettä käyttäessäsi. Useissa suomalaisissa vesissä näkyvyys on heikko. Valitse kuvauskohteiksi kirkasvetisiä vesistöjä. Kirkkaat vedet ja valoisa päivä mahdollistavat kuvaamisen syvälläkin kirkkaissa vesissä.

Tarjolla kaksi mallia, musta ja teräksen värinen. Molempien materiaali on RST. Mustan telineen pintakäsittely suojaa tuotetta meriveden korroosiolta. Teräksen värinen voi runsaan merivedessä käytön seurauksena kärsiä. Senkin meriveden kestoa voi huomattavasti parantaa huuhtelemalla telineen aina meressä käytön jälkeen makealla vedellä (myös kellukkeiden alta)

Paketin mukana tulee goprolle sopiva tankokiinnike, eli kaikki kamerat joihin tämä kiinnike sopii käyvät suoraan telineeseen.

Mitat, pituus 26 cm, suurin halkaisija 10 cm. Rungon materiaali RST.

Pakettiin kuuluu runko, kellukkeet, tankokiinnike..

Tutustu käyttöohjeisiin Lisätiedot-välilehdellä.