Luonnon sylissä -latauspäivä Kolin perinnemaisemissa

Tervetuloa luontoyhteyden, rauhan ja hyvän olon päiväretkelle Nevalan luontotilalle Kolin Kansallispuiston kupeeseen. Rapsuttele lupsakoita suomenlampaita, maistele luonnon antimia ja koe ohjattu perinnesaunotus ja anna löylyn lämmittää ja saunanväen puhdistaa.

Kysy tarjous omalle ryhmällesi!

Lähtö klo 9 Joensuun kauppahallilta ja paluu klo 16.00

Ohjaajat: Laura Liefveld ja Sonja Linnala

Retki sisältää: kyyditykset Joensuu-Koli-Joensuu, ruokailut (välipala, lounas), ohjatut luontoyhteys- ja mindfulness- tuokiot sekä perinnesaunotuksen.

Osallistujamäärä: 4-12 henkeä

Luonnon sylissä -latauspäivä Kolin perinnemaisemissa

 

Tervetuloa luontoyhteyden, rauhan ja hyvän olon päiväretkelle Nevalan luontotilalle Kolin Kansallispuiston kupeeseen.  Aloitamme päivän rauhallisella ja maadoittavalla luontoyhteyskävelyllä Heraniemestä josta polveileva polku kuljettaa vaihtelevan metsämaiseman halki Nevalaan, jonka perinnepihapiirissä mieli lepää.

Pääset rapsuttelemaan lupsakoita suomenlampaita ja vuohia, nauttimaan kauniista perinnemaisemasta niittyineen sekä maistelemaan luonnon antimia välipalan muodossa. Lempeän laskeutumisen sekä ohjatun mindfulness-tuokion jälkeen Nevalan emäntä Sonja johdattaa sinut saunan lauteille.

Pihapiirin hirsisaunassa saat vastaanottaa hellivää hoivaa paikallisten yrttien ja kansanperinteestä kumpuavien saunalaulujen voimalla. Koe ohjattu maanläheinen perinnesaunotus ja anna löylyn lämmittää ja saunanväen puhdistaa.

Saunanraikkaina on ihana istahtaa katettuun pöytään, jossa odottaa ravitseva lounas oman kasvimaan ja luonnon antimia hyödyntäen. Kiireettömän ruokailun jälkeen kyyti tulee noutamaan sinut kokonaisvaltaisesti ravittuna takaisin kotimatkalle.

 

Sopii peruskunnon omaaville – liikumme hitaasti polkua pitkin välillä pysähdellen. Et tarvitse aiempaa kokemusta mindfulnessista tai perinnesaunomisesta. Olet sydämellisesti tervetullut juuri sellaisena kuin olet! Lisätietoja Nevalan luontotilasta: https://www.luontotila.com/

Ohjaajat:

Sonja Linnala on Nevalan luontotilan emäntä. Hän toimii mm. saunottajana tarjoten erilaisia saunahoitoja; yrttisaunotuksista kuppaukseen ja perinnevastotuksista pesuhierontoihin. Hän järjestää Nevalan luontotilalla myös erilaista kurssitoimintaa, kuten kehruukursseja.

Sonja on myös keruutuoteneuvoja, luonto- ja ympäristöneuvoja sekä parhaillaan eräopas-opiskelija.

Laura Liefveld on koulutettu luontoyhteysohjaaja, jooga- ja mindfulness-itsemyötätunto-ohjaaja, luontaishoitaja sekä KTM. Hän ohjaa retkiä, retriittejä, kursseja ja joogatunteja Kolin alueella ja Pohjois-Karjalassa. Lauralla on pitkä kokemus erilaisten ryhmien ohjaamisesta niin yritys- kuin koulumaailmassakin ja hänen monipuolinen taustansa eri kulttuureista sekä ammateista (mm. IT, ravitsemus, asiakaspalvelu, esimiestehtävät, matkailu, koulutus, varhaiskasvatus) on kerryttänyt syvää ymmärrystä ihmisyyden eri kerroksista. Tänä päivänä hän seuraa kutsumustaan opastaessaan kanssakulkijoita syvempään ja lempeämpään yhteyteen itsensä, oman luontonsa, kanssa. Lisätietoja http://www.outara.fi/

 

PERUUTUSEHDOT

Asiakkaan peruuttaessa Kalastusretket verkkokaupasta (Matexpro Oy) tai Järven Taiga myymälästä tehtyyn varaukseen pidätämme oikeuden käyttää seuraavia peruutusehtoja:

  • Peruutus 7 vrk ennen tilaisuuden alkua: peritään 50% sovitusta hinnasta.
  • Peruutus 2 vrk ennen tilaisuuden alkua: peritään 100% sovitusta hinnasta.

Aktiviteetteihin ja elämyksiin ilmoittautumiset ovat sitovia. Ostetut palvelut korvataan vain, jos palvelu peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle järjestäjän toimesta. Osallistumismaksu voidaan palauttaa, jos asiakkaalla on näyttää lääkärintodistus tai vastaava todistus ylitsepääsemättömästä esteestä. Matexpro Oy ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä kauppiaaseen tilanteen korjaamiseksi