Puolen päivän marja- / sieniretki 8.10.2022

4 h sieniretki Joensuun lähimaastoon. Kuljetukset Joensuusta sieni ja marjamestoille. Poiminta oppaan johdolla.

Hinta 52 €

Varausmaksu

10,00 

Varasto loppu

Sienten ja marjojen keräysretki Joensuun lähiympäristössä. Lähtö klo 10:00 Kalastusretkien varastolta Hasaniemestä. Retki sisältää kuljetukset ja oppaan palvelut. Puolen päivän retken kokonaishinta 52 €. Maksa kympin varausmaksu verkkokaupassa ja loppu 42 € (opiskelijat 29 €) retkelle lähtiessä kuljettajalle.

Sää varaus, huonolla säällä retki voidaan perua ja maksut palautetaan

Puolenpäivän retken hinta on  52 €. Varausmaksu 10 €.  Maksa varausmaksu verkkokaupassa, loppusuoritus retkelle lähdettäessä kuskille. Retkien järjestäjä pidättää oikeuden perua retken huonon sään takia. Tuolloin varausmaksu palautetaan asiakkaalle. Mikäli retken varausmaksun suorittanut peruu varauksen tai ei saavu retkelle, ei varausmaksua palauteta. Varatun retken voi siirtää toisen nimiin.

Opiskelija alennus näistä retkistä on 25 % retken kokonais summasta.

Haluatko retkelle oman kaveri- tai työporukan kanssa?  Silloin on parempi ottaa puhelin käteen ja soittaa meille. Silloin pääsemme suunnittelemaan juuri teille mieluisa retki. Useat tässä olevat retket on toteutettavissa vain sinun ryhmällesi erikseen sovitettuna aikana, kun ryhmän koko on min 4 hlö.