Useamman päivän retket

Teemme tilauksesta myös useamman päivän retkiä. Voit halutessasi ottaa meiltä kokopaketin majoituksineen ja ruokineen. Majoitukset voivat halvimmillaan olla omissa teltoissa, voimme vuokrata teltat tai riippumatot ja makuupussit.  Kauttamme voit varata myös mökkejä, vaatimattomia eräkämppiä tai nykyaikaisia huviloita monipuolisilla mukavuuksilla.  Kolin alueelta löytyy useita retkeilymajoja, aittamajoitusta ja retket onnistuvat kanssamme myös hotellista käsin.  Retkiin on  mahdollista sisällyttää kyydit, oppaan palvelut, päivän ateriat tai olla kohteissa omatoimisesti. Olemme rekisteröityneet Kuluttajavirastoon Matkanjärjestäjäksi tunnuksella 322/21/MJ

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous niin rakennamme sinulle unohtumattoman luontoloman. Alla muutama  esimerkki.

Mäntyjärven rauhaa.

Musta Mäntyjärvi 2 yötä

Retki sisältää kajakki kalastusta, marjastusta, saunomista,  leirielämää

Majoitus teltassa, riippumatossa, eräkämpässä, mökissä tai retkeilymajassa. Sisätilamajoituksiin autokyydit.

Isommat teltat voidaan myös varustaa hetekoilla, jolloin kävyt selän alla ei vaikaa yöunia
Pielinen on Suomen neljänneksi suurin järvi, joten kalastettavaa riittää.

Kalastusloma Pieliselle

Miltä kuullostaisi useamman päivän mökkiloma Pielisen rannalla? Jokaiseen päivään sisältyy kalastusreket Pieliselle veneellä, meloen tai talvella pilkkien

Mökkivalikoimaa Pielisellä on, joten ajoissa varatessa mieleinen mökki varmasti löytyy.

Pieliseltä löytyy mökkivalikoimaa varaustuvista mökkeihin kaikilla mukavuuksilla.
Haapavitjan Riippusilta Ruunaalla

Kolmen kohteen kalastusloma Pohjois-Karjalassa

Pohjois-Karjalan parhaiden kalapaikkojen kierros. Kalastusta kolmenlaisessa eri kohteessa. Mustalla Mäntyjärvellä tavoitellaan kajakeista haukea ja ahventa, Ruunaan koskilta rannalta käsin kirjolohta ja Pielisellä veneestä kuhaa. Majoitusvaihtoehtoina kaikkea telttamajoituksesta hotellimajoituksiin.

Vapaana kuohuvia koskia Ruotsissa riittää.
Lainiolla rauhaisat kalapaikat- Joesta voi tavoitella harjusta, taimenta, lohta ja haukea.
Norjan maisemat pysäyttää joka kerta.

Kalaretket kauemmaksi

Oppaallamme on yli 20 vuoden kokemus kalastuksesta Pohjois-Ruotsissa ja Norjassa. Kohteina  Ruotsissa Lainio, Kiiruna ja Arjeplog sekä Norjassa Finnmark, Lyngen, Saltstraumen ja Senja. Sisävesi- ja merikalastusta.

Sisävesikohteissa niin Norjassa kuin Ruotsissa voi kohteesta riippuen tavoitella taimenta, lohta, harjusta, siikaa ja rautua.  Kalastus tapahtuu rannalta tai kalastuskajakeista käsin, kohteesta riippuen.  Osa kohteista on vain perhokalastukseen osassa myös muu viehekalastus sallittu. Myös hauen ja ahvenen kalastuskohteita löytyy.

Merikalastuksessa kalalajeja on enempi, tavoitelluimpia saaliskaloja ovat turska, sei, makrilli, merikissa ja pallas. Merikalastusta voidaan toteuttaa rannalta käsin, mutta antoisinta se on moottoriveneellä, josta käsin kalastus tapahtuu pääasiassa juksaamalla ja heittelemällä, kohdelajista riippuen. Myös uistelu on tietyillä paikoilla toimiva kalastusmuoto.

 

Arjeplogin pohjoisosista saatua taimensaalista.
Norjassa parhaat kalapaikat mereltä löytyvät veneellä
Kiiruna Torneträsk