Useamman päivän retket

Toteutamme useamman päivän valmismatkoja majoituksineen. Alta löytyy tietoa tulevista matkapaketeista. Rakennamme retkiä myös asiakkaiden toiveiden mukaan. Jos sinulla on porukka ja toive kalastus- tai luontolomasta, niin kerro toiveesi meille niin laadimme tarjouksen. 

Ensimmäiset kesän 2023 valmismatkan pian varattavissa! 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous niin rakennamme sinulle unohtumattoman luontoloman. Alla muutama  esimerkki

LOHEN PYYNTIIN TORNIONJOEN MATKAKOSKELLE

Lähde kesällä lohen pyyntiin yhdelle suomen parhaista lohen kalastuspaikoista. Kalastusretket on varannut Matkakosken rannalta majoitukset parhaaseen lohisesonkiin, 26.6.-9.7. Valittavana on kaksi uutta Vonka Villagen mökkiä, jotka sijaitsevat noin 100 metrin päässä kalapaikoista. Täällä voit tavoitella lohta heti mökkien omasta rannasta, johon muut kuin mökkiläiset eivät pääse. Tai voit mennä yleisille Matkakosken kalastuspaikoille. Ensimmäiselle viikolle olemme varanneet mökkiläisten käyttöön myös soutuveneen. Venettä voidaan tiedustella myös muille ajanjaksoille jos kiinnostusta on.

Paketit eivät sisällä kalastuslupia, vaan jokainen hankkii ne itse eräluvista:

https://www.eraluvat.fi/kalastus/kalastusmaksut-ja-luvat/vapalupa/alueet/tornionjoki-muonionjoki-konkamaeno.html

MATKAPAKETIT

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan tarjolla oleviin paketteihin ja varaamaan. Ensimmäinen  paketti sisältää eniten palveluja ja on 3 vrk mittainen. Muut paketit ovat 2 vrk mittaisia. Jos haluat kalastella useamman päivän, voit ostaa useamman paketin peräkkäin mikäli niitä on vielä vapaana. Yli 5 päivän paketeista kannattaa pyytää tarjous erikseen soittamalla 044-0101143. 

Myynnissä olevat lohestuspaketit löydät täältä

 

Mäntyjärven rauhaa.

Kalastusleiri, Musta Mäntyjärvi

Retken aktiviteettina kalastus, mutta voidaan toteuttaa myös muilla aktiviteeteilla kuten melonnalla, marjastuksella, sienestyksellä ja ruokien valmistuksella

Majoitus teltassa, riippumatossa, eräkämpässä, mökissä tai retkeilymajassa. Sisätilamajoituksiin autokyydit.

Myynnissä olevat valmiit leirit löydät täältä

 

Isommat teltat voidaan myös varustaa hetekoilla, jolloin kävyt selän alla ei vaikaa yöunia
Pielinen on Suomen neljänneksi suurin järvi, joten kalastettavaa riittää.

Kalastusloma Pieliselle

Miltä kuullostaisi useamman päivän mökkiloma Pielisen rannalla? Jokaiseen päivään sisältyy kalastusreket Pieliselle veneellä, meloen tai talvella pilkkien

Mökkivalikoimaa Pielisellä on, joten ajoissa varatessa mieleinen mökki varmasti löytyy.

Pieliseltä löytyy mökkivalikoimaa varaustuvista mökkeihin kaikilla mukavuuksilla.
Vapaana kuohuvia koskia Ruotsissa riittää.
Lainiolla rauhaisat kalapaikat- Joesta voi tavoitella harjusta, taimenta, lohta ja haukea.
Norjan maisemat pysäyttää joka kerta.

Kalaretket kauemmaksi

Oppaallamme on yli 20 vuoden kokemus kalastuksesta Pohjois-Ruotsissa ja Norjassa. Kohteina  Ruotsissa Lainio, Kiiruna ja Arjeplog sekä Norjassa Finnmark, Lyngen, Saltstraumen ja Senja. Sisävesi- ja merikalastusta.

Sisävesikohteissa niin Norjassa kuin Ruotsissa voi kohteesta riippuen tavoitella taimenta, lohta, harjusta, siikaa ja rautua.  Kalastus tapahtuu rannalta tai kalastuskajakeista käsin, kohteesta riippuen.  Osa kohteista on vain perhokalastukseen osassa myös muu viehekalastus sallittu. Myös hauen ja ahvenen kalastuskohteita löytyy.

Merikalastuksessa kalalajeja on enempi, tavoitelluimpia saaliskaloja ovat turska, sei, makrilli, merikissa ja pallas. Merikalastusta voidaan toteuttaa rannalta käsin, mutta antoisinta se on moottoriveneellä, josta käsin kalastus tapahtuu pääasiassa juksaamalla ja heittelemällä, kohdelajista riippuen. Myös uistelu on tietyillä paikoilla toimiva kalastusmuoto.

Kesän 2023 Norjan ja Ruotsin kalastusmatkat löydät täältä

 

 

Arjeplogin pohjoisosista saatua taimensaalista.
Norjassa parhaat kalapaikat mereltä löytyvät veneellä
Kiiruna Torneträsk